← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Optisk gasafbildning til bilindustrien

OGI-kameraer

FLIR Systems har offentliggjort en artikel, der diskuterer, hvordan bilindustrien anvender OGI-kamerateknologi (Optical Gas Imaging) for at forbedre arbejdspladsens sikkerhed, omkostningseffektivitet, udstyrsovervågning og tæthedsprøvning af lækager.

Optiske gasafbildningskameraer er en gennemprøvet teknologi til visualisering af gasser ved at bruge fysikken i ofte 'usynlige for øjet' flygtige gaslækager. OGI-kameraer giver en hurtig, ikke-kontakt-målefunktion, der kan bruges på steder, der er vanskelige at få adgang til til at påvise små lækager fra flere meter væk til større lækager fra hundreder af meter væk.

I modsætning til traditionelle gassniffere og sonder, som kan være meget tidskrævende at bruge, giver OGI-kameraer et komplet billede af det undersøgte område, hvilket giver mulighed for øjeblikkelig udelukkelse af områder, der ikke kræver handlinger. Dette skaber betydelige besparelser med hensyn til tid og personale. Derudover kræver OGI-kameraer ikke, at systemer lukkes ned under inspektion, hvilket kan resultere i yderligere besparelser.

Forfatterne af artiklen diskuterer, hvordan en større bilproducent med succes har ansat et FLIR GF346-optisk gasafbildningskamera for at forbedre arbejdspladsens sikkerhed i dens metalstøbningsoperationer, hvor der kan genereres potentielt skadelige niveauer af kulilte (CO).

Artiklen fortsætter med at diskutere, hvordan dedikerede optiske gasafbildere, såsom FLIR GF306-kameraet, i stigende grad bruges af bilproducenter til at opdage og visualisere ammoniak i nitrideringsoperationer hurtigt, fra en sikker afstand og uden behov for at afbryde produktions proces.

Derudover beskriver artiklen, hvordan testning med sporingsgasser, der kan påvises med OGI-kameraer, i de senere år har vist sig at være en yderst effektiv metode til at detektere og måle lækager i bildele som bremser, klimaanlæg eller hydrauliske ventiler.

For at downloade en fuld kopi af denne artikel skal du venligst besøge hereller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link