← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Opdateret Motion Analyzer Software Sender Motion Control System Design Time

motion analysator

Opdateret software giver maskinbyggere enklere arbejdsgange og forbedret design effektivitet

Rockwell Automation har udgivet en opdateret version af Allen-Bradley Motion Analyzer software værktøj. Denne forbedrede software tilbyder en optimeret brugeroplevelse med intuitivt navigations- og in-workflow produktvalg. Dette kan hjælpe ingeniører lettere og effektivt at udvikle komplette bevægelseskontrolsystemer til deres maskiner.

Ved hjælp af Motion Analyzer-softwaren kan ingeniører bestemme systemets specifikationer, evaluere flere produkter for at finde den bedste pasform, færdiggøre designet og lave en faktura. Værktøjet kan også bidrage til at reducere bevægelsessystemets designtid fra en multi-dages proces til et par timer.

"Dimensionering af et bevægelsessystem kan være tidskrævende," sagde Brett McNalley, produktleder, bevægelsesløsninger, Rockwell Automation. "I den seneste version af Motion Analyzer-softwaren har vi forenklet arbejdsgange for at forbedre brugeroplevelsen. Og vi har tilføjet yderligere funktioner, der gør processen med at designe et bevægelsessystem så effektivt som muligt. "

Nøgleforbedringer omfatter hurtigere akse-definition og dimensionering, redesignet løsningssøgning og konfiguration af komponentfunktioner, supplerende applikationsskabelonprofilstøtte og evnen til at importere fra en tidligere bevægelsesprofil med understøttelse af mere avancerede bevægelsessegmenter.

For yderligere information, kontakt venligst
Rockwell Automation Ltd
Elena Popova - Marketing Communications UK og Ireland
Tel + 44 1908 627889
E-mail:yourid@yourmail.com [Email protected]

Rockwell Automation

Rockwell Automation er en global leverandør af industrielle magt, kontrol og information løsninger

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via