← Tilbage til Enviro Monitoring, Recycling & Wastewater kategori

Onsite Assessment Bolsters Wastewater Technician Training

bitvis vand onsite vurdering

• British Waters forbedrede kvalifikation omfatter live observation
• Certifikatet dækker små pakkede spildevandsanlæg op til 1,000 PE
• Elektrisk sikkerhed, begrænsede rum og SHEA kræves for at afslutte kurset

En revision af British Waters spildevandsbehandlingsteknikers træning betyder, at planteoperatører nu skal foretage en onsitevaluering for at afslutte kurset. Kravet er blevet strengere for at hæve standarder og indarbejde større plantestørrelser, op til 1,000 population equivalent (PE).

Praktikanter til British Water Wastewater Treatment Plant Accredited Service Technicians kvalifikation vil nu blive besøgt på arbejdspladsen af ​​en vurderer. Kandidater skal vise kompetence til at udføre vedligeholdelse på septiktanke, biologiske filtreringsanlæg, roterende biologiske kontaktorer, aktiverede slamplanter, nedsænket luftfiltrer, biologiske beluftede oversvømmede filtre og pumpestationer, hvor en af ​​disse vurderes ved direkte observation.

Forudsætninger for certificering er anerkendte kvalifikationer inden for elektrisk sikkerhed og arbejde inden for begrænsede områder sammen med færdiggørelsen af ​​EU-programmets sikkerhedshygiejne og miljøbevidsthed (SHEA) vandprogram.

Mar Batista, teknisk leder, British Water siger, "Der er et stort antal små spildevandsrensningsanlæg af forskellige designs, størrelser og aldre over hele landet. Det Forenede Kongeriges miljøregulatorer viser stigende bekymring over den potentielle forurening, som disse planter kan forårsage. Den primære måde at forebygge forurening på er at sikre, at planterne vedligeholdes og serviceres korrekt.

"British Water's spildevandsbehandlingsanlæg Focus Group har arbejdet med opdateringer i 10-årene, og vi er glade for at have enighed fra alle interessenter. Teknikere, der gennemfører kurset, vil have et indgående kendskab til typer, teori og drift af små spildevandsrensningsanlæg. "

Craig Finbow, administrerende direktør for Owls Hall Environmental, er næstformand i spildevandsbehandlingscentralens fokusgruppe og ledet teknikere, der uddannede arbejdsgruppen. Han sagde: "Meget hårdt arbejde er gået i at udvikle den nye uddannelse til spildevandsbehandlings teknikere. Dette er en vigtig milepæl i at hæve linjen for service og vedligeholdelse i hele Storbritannien. "

Daryll Garavan, træningschef - indespærrede rum, vand og miljø på Develop Training sagde, at "Udvidelse af uddannelseskravet til spildevandsanlæg vil reducere risikoen for helbred og sikkerhed og forureningshændelser. Vi glæder os til at sætte vores første praktikanter gennem det nye kursus. "

Et skønnet 400-folk bliver nødt til at omskole, når deres nuværende akkreditering udløber, og nye rekrutter vil gøre kurset straks. Mar Batista siger, at selv for dem, der arbejder i branchen, men ikke foretager daglig vedligeholdelse, vil det undervisede kursus hjælpe dem med bedre at forstå de problemer, som industrien står over for.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link