← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Online Work Flow System passer til PCB-producenten ned til en 'T'

t kort mødelokale

Rustington-baserede Photronix Ltd fremstiller printplader af høj kvalitet, og på trods af at de er relativt nye på markedet, er de blevet en af ​​de førende PCB-leverandører til det britiske elektronikmarked.

Fra den dag, de blev grundlagt i 1997, havde de et simpelt mål at udvikle langsigtede partnerskaber til fremstilling af PCB'er ved at omfatte nye teknologier og udvide deres faciliteter fra design, prototyping til volumenfremstilling.

Photronix Administrerende direktør Alan Millard mener, at det er vigtigt at styre jobbet fremskridt simpelt og effektivt, og med dette i tankerne investeres i T CARDS ONLINE workflow-systemet for at hjælpe dem med at køre deres kontor mere effektivt.

Blandt de vigtige fordele ved T Cards Online-systemet er dets enkelhed og brugervenlighed. Når det virtuelle kort er blevet konfigureret, kan T Cards design nemt tilpasses kravene. Der er standard skabeloner til forskellige applikationer for at gøre det endnu nemmere.

Status og kommunikation kan forbedres ved hjælp af funktionerne Alarm, Signal og email. Der er også mulighed for at vedhæfte eksterne dokumenter for at hjælpe med at samle dokumentation. Da der vises et antal kort på samme kort, kan de farvekodes for lettere identifikation, og når arbejdet skrider frem, bliver kortene simpelthen trukket og faldet i en ny kolonne.

Da han blev spurgt om sin erfaring med at bruge T-kort, kommenterede Alan:

"T Cards har været en succes i den måde, hvorpå vi klarer vores daglige undersøgelser, og folkene på T Cards Online har været rigtig hjælpsomme. Systemet udvikles fortsat, og nogle af de nye funktioner har gjort store forbedringer i den måde, vi arbejder på.

Den nye APP gør mig en særlig forskel, da jeg regelmæssigt rejser til Kina og Fjernøsten, så det er så nemt for mig at kontrollere status for vores job, hvor jeg er, når jeg modtager et opkald fra kunder. Det har virkelig hjulpet os med at strømline vores forretning og muliggjort at udvide endnu mere. "

Photronixs erfaring med at bruge det innovative T Cards Online-system er et andet eksempel på, hvordan en stadig større række virksomheder udforsker og drager fordel af et simpelt, men meget effektivt online styringsværktøj. Resultatet er en mere effektiv jobadministration, uanset hvor du måtte være takket være on-line adgang, sammen med mere detaljerede finansielle oplysninger, som er uvurderlige for omkostningsstyring.

Flere oplysninger fra:

T Cards Online,
Addington, West Malling, Kent, MER19 5BP, UK.
Tel: + 44 (0) 1732 871417
e-mail: [Email protected]
www.tcardsonline.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link