← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Oil Recovery Operation Fører til Miljøpris Nominering til Crown Oil

Crown Oil er blevet nomineret til en miljøpris

Efter en fejlfri operation for at fjerne og genbruge 6.4 millioner liter dieselolie på Derwent Power Station, har Crown Oil er blevet nomineret til en miljøpris af HazardEx magasin. Udnævnelsen i det miljømæssige bidrag til Industry kategori erkender, at den nøje synkroniseret operation blev afsluttet uden at spilde en enkelt dråbe olie på trods af mere end 200 tankskib bevægelser der kræves.

HazardEx er den førende journalindustri som olie og gas, efterforskning, produktion og forarbejdning, hvor der kan være eksplosive farer. Prisvindere vil blive afsløret på en gallamiddag i Harrogate i februar 29.

Miljøserviceafdelingen hos Crown Oil er en af ​​kun få virksomheder i Storbritannien med de tekniske, kommercielle og distributionsressourcer til at foretage olieforbedringsarbejde på denne skala. Virksomheden analyserer og vurderer omhyggeligt brændstof, der er genoprettet fra industrien, og om nødvendigt blandes igen, inden det sælges til markedet.

Derwent-kontrakten var blot en af ​​flere virksomheder. Crown Oil har gennemført et tilsvarende projekt for at genvinde 25 million liter brændstof ved Medway Power Station i Kent i 2010 og forhandler aktivt yderligere kontrakter.

"Mange kraftværker og store industrielle gasbrugere står over for et dilemma som følge af ændringer i den afbrydelige gaspris," forklarede Crown Oils general manager Mark Andrews. "Disse virksomheder kan have store lagre af reservegasolie, der ikke længere er nødvendige, som kun vil forringes med tiden og kan blive en miljøfare. Oliefjernelse og sikker nedlukning af tanke undgår disse problemer og giver de berørte virksomheder mulighed for at frigive driftskapital. "

Udover at have en dedikeret miljøserviceafdeling tager Crown Oil sit miljøansvar alvorligt. Alle brændstofleverancer fra selskabet er kulstofforskydning. Derudover tilbyder selskabet røde dieselbrugere en mulighed for at bruge et helt kulstofofferet brændstof. For kombineret kraftvarmeproduktion har virksomheden et højkvalitets biobrændstof stammer fra 100 procent bæredygtige kilder. Dette gør det muligt for brugerne at indsamle maksimalt fornybare forpligtelsesattester (ROC) for at kompensere for anden kulstofproducerende aktivitet.

Mere information
Mark Andrews, Group General Manager, Crown Oil UK
Tlf. + 44 (0) 845 130 9777 Fax. + 44 (0) 845 130 9888
E-mail: [Email protected] Web: www.crownoiluk.com
Crown Oil UK, The Oil Center, Bury New Road, Heap Bridge, Bury, Lancashire, BL9 7HY

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.