← Tilbage til Powder Handling & Processing kategori

Nye E-bøger Tilbydes opdateret ekspertrådgivning om valg af pulver tester

udvælgelse af pulver tester

Nylige revisioner af to populære e-bøger fra Freeman Technology tilbyder tydelig ekspertrådgivning til dem, der ønsker at investere i pulverprøveteknologi. 'Valg af Pulver Tester' gennemgår den tilgængelige teknologi og er blevet opdateret for at inkludere nylige innovationer som uniaxial pulverprøvning.

'Pulverprøveværdien' vurderer, hvordan testdata leverer et økonomisk afkast og nu strækker sig til vurdering af fordelene ved realtidsmåling. Udfyldt af 'En introduktion til pulvere', en primer på pulveradfærd, er begge e-bøger fulde af nyttige oplysninger for alle, der søger vejledning på dette industrielt vigtige område.

Alle tre e-bøger er frit tilgængelige for download på: www.freemantech.co.uk/_ebook

Pulverprøvningsteknikker spænder fra det enkle til det sofistikerede med prisen på en tester, der løber op til titusindvis af pund. Forståelse af styrker og begrænsninger ved forskellige teknikker og testere er derfor afgørende, når det kommer til at vælge en, som omkostningseffektivt opfylder kravene.

Pulver testere varierer betydeligt med hensyn til deres evne til at levere data, der er relevante og tilstrækkeligt følsomme til at løse de problemer, der regelmæssigt opstår ved håndtering af pulvere, enten i F & U eller fremstilling.

'Valg af Pulver Tester' dækker størstedelen af ​​testteknikker i rutinemæssig brug, herunder alle USP-metoder. Den seneste udgave omfatter lavine metoder og uniaxial test, en teknik, der er udviklet af Freeman Technology, der placerer pulverflydningsevne på en analog måde til shear celletestning, men ved hjælp af en enklere, mere direkte metode.

E-bogen indeholder en kort beskrivelse af de principper, der ligger til grund for hver teknik sammen med en diskussion af styrker og begrænsninger, der giver de nødvendige oplysninger til at vælge, der passer godt til individuelle krav.

Resultaterne af pulverprøvning kan omfatte hurtigere fremskridt inden for F & U, sikker identifikation af et billigere råmateriale, effektiv fejlfinding af et procesproblem og / eller højere produktkvalitet. Alle sådanne gevinster er forbundet med konkrete økonomiske fordele.

Værdien af ​​pulverprøve forklarer, hvordan man estimerer tilbagebetalingen ved testning med den nyeste udgave, herunder et eksempelstudie baseret på udnyttelsen af ​​in-line pulverstrømovervågning, som eksemplificeret ved Lenterra Flowsensorsystemet, for hvilket Freeman Technology er den eksklusive verdensomspændende distributør.

Få mere at vide om Freeman Technology produkter, herunder Uniaxial Powder Tester og Lenterra Flowsensorsystemet her

For at downloade e-bøgerne skal du gå til www.freemantech.co.uk/_ebook

Freeman Technology Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via