← Tilbage til Leak Detection kategori

Nyt nøglefærdig service for Lækagetestning Automation annonceret af USON

USON-Innovative Systems

Kontrol- og kvalitetsingeniører, der søger at eliminere risikoen for at frigive defekte lækageprodukter og -komponenter til markedet, kan nu stole på USON-Innovative Systems, et nyoprettet joint venture mellem USON's førsteklasses lækage testere og Innovative Products and Equipment's automationssystemer ekspertise.

UIS er en enkelt kilde nøglefærdig løsning til semi-automatiserede og fuldt automatiserede lækage test applikationer.

Sofistikeret automatiseringssystemer som avanceret robotpartementering er tæt integreret med USON-lækagesensoren, som er bedst egnet til en bestemt lækage-test-applikationsudfordring af branchens førende teknik talent omfattende UIS-servicen.

Dave Foran, præsident for USON udtaler: "UIS gifter sig med en dyb bænk af mekanisk og kontrolteknik talent fra innovative produkter og udstyr med USON's uovertruffen lektest applikationer engineering team. Vores kunder, der søger at automatisere eller semi-automatisere deres NDT-lækageprøvningsoperationer, vil kunne få en nøglefærdig enkeltkilde specialdesignet design, der ikke kun er tilpasset deres behov for lækageopdagning, men det er også det mest effektive produktionslinie design. Dette betyder lavere omkostninger, hurtigere gennemløb og hurtigere time-to-market. "

Dale Beaver, UIS General Manager, forklarer endvidere: "UIS er en udvidelse af et samarbejde, der begyndte for mange år siden at udvikle elegante designs til produktionslinjer, der omfatter førsteklasses USON-lækagesøgningsudstyr. Der er meget lidt i form af lækage test produktionslinjer, som vi ikke har stødt på før. Vi bringer en række state-of-the-art automatiske monteringsdesign til at give kunden en retfærdig løsning, og når de har unikke behov, har vi teamet til at skabe nye løsninger i hurtig rækkefølge. "

I de fleste tilfælde vil UIS give et detaljeret ansøgnings quote inden for to uger efter anmodning. UIS applikationer kan laves ved at kontakte JoePustka på [Email protected] eller kalder + 281-671-2000

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.