← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Ny Emerson personlig tilpasset digital oplevelse transformerer arbejdsprocesser

myemerson

Digitale værktøjer leverer målbare produktivitetsgevinster med strømlinede processer og forhøjet samarbejde

Emerson's nye personlige digitale oplevelse - MyEmerson - fremskynder digital transformation ved at forbinde mennesker og teknologi gennem strømlinede arbejdsprocesser og bedre samarbejde. Med en MyEmerson online-konto kan brugerne få adgang til digitale værktøjer til hurtigt at konstruere løsninger, administrere software og installerede aktiver, få adgang til uddannelse, samarbejde med eksperter, strømline indkøbsprocesser og forbedre synligheden til at købe historie og tendenser.

”Drevet af vores personlige interaktion med digital teknologi har kunderne nye forventninger i dag om hastighed og adgang til information,” sagde Brad Budde, vicepræsident for digital kundeoplevelse, Emerson Automation Solutions. ”Vores kunder ønsker stadig adgang til menneskelig ekspertise, men forventer nu også en stor digital oplevelse. Ved at kombinere disse to oplevelser for at levere information øjeblikkeligt og bruge dem til at løse problemer hurtigere er det, der driver ny forretningsværdi. ”

Digitaltekniske værktøjer hjælper ingeniører med at samarbejde, få tillid til en udvikling i industrien og strømline tidskrævende manuelle processer. Med online størrelses-, valg- og konfigurationsværktøjer til måleinstrumentering, ventiler, aktuatorer, væskekontrol, pneumatiske og elektriske løsninger, kan ingeniører med sikkerhed og præcist specificere løsninger til deres unikke krav og procesbetingelser. Ved at anvende digitale værktøjer kan ingeniører konfigurere instrumenteringen op til 93% hurtigere, hvilket typisk sparer over 100 engineering timer årligt.

For indkøbsprofessionelle inkluderer MyEmerson adgang til onlineindkøb og leverandørstyring ressourcer. Når først løsninger er valgt og konfigureret af tekniske modparter, bevæger informationen sig problemfrit til indkøbsteamet - hvilket fjerner behovet for manuelle hånd-offs og duplikerer indtastning af modelkoder. Indkøbspersonale kan derefter oprette rekvisitionslister, generere tilbud og automatisk udfylde indkøbsordrer. Med større synlighed for ordrestatus og ordrehistorik har indkøbsteams adgang til de oplysninger, de har brug for for at drive mere effektive processer.

MyEmerson-køreplanen for udvikling vil centralisere styringen af ​​software, hardware og arbejdsstyrkeuddannelse. Med lettere adgang til teknisk dokumentation, lettere identifikation af enhedsplacering og evnen til at starte reparation, udskiftning eller service efter behov får organisationer vedligeholdelses- og omdrejningsplanlægningseffektivitet. Ved at flytte fra manuel styring af forskellige softwareapplikationer, opdateringer og licenser, vil brugerne være i stand til aktivt at betjene og vedligeholde deres softwareportefølje gennem et enkelt indgangspunkt. Både hardware- og softwareposter vil være tæt integreret til relevant træning, hvilket muliggør sporbar og tilgængelig information i den samme oplevelse.

For mere information om MyEmerson, gå til Emerson.com/MyEmerson.

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link