← Tilbage til Bearings kategori

NSK's kamp mod falskmøntneri fortsætter med beslaglæggelse af falsk lejeremballering i Kina

Falsk NSK-emballage

Forsøget om at stoppe den falske lejerindustri fortsætter med at gå på NSK, hvor den nylige beslaglæggelse af forfalskede NSK-emballage og etiketter i Hebei-provinsen, Kina, illustrerer omfanget af problemet. Mere end 23,000 falske bokse og kartoner, der efterfølgende blev konfiskeret i afventning af yderligere undersøgelser og potentielle retsforfølgelser, blev opdaget i Linxi County, Xintai City.

Koichi Uchida, leder af NSK's GAM-IMBD afdeling og medlem af JBIA (Japan Bearing Industry Association) og WBA (World Bearing Association) arbejder tæt sammen med lokale myndigheder verden over for at håndhæve lov og orden på falskmøntnere. Hans mål er at beskytte NSKs omdømme og brand fra at være forkert repræsenteret på lagermarkedet.

Vigtigt respekteret, er NSK blevet etableret i over 100 år og er anerkendt over hele kloden for fremstilling af høj kvalitet og pålidelige bærende produkter, der anvendes i mange forskellige industrier, herunder bilindustrien. Af denne grund er NSK blevet et målmærke for falskmøntnere.

Uhyrlige handelsfolk, der laver deres handel med falske lejer, risikerer ikke kun deres egne virksomheder - ved at købe og sælge ringere kvalitetslejer - men for uskyldige slutbrugere, der uhensigtsmæssigt køber disse produkter i troen, at de får den »rigtige ting« på en reduceret pris.

Selvfølgelig har sådanne lejer mulighed for at fejle for tidligt, selv katastrofalt og således frembyde en iboende sikkerhedsrisiko. Til gengæld er der en signifikant negativ indvirkning på NSK's mærkebillede.

Udfordringen med at fange falskmøntnere, især i lande som Kina, er en tidskrævende, kostbar øvelse. Men NSK fortsætter undeterred i sin ubarmhjertige udøvelse af disse uhyrlige operationer. Den seneste succes i Hebei ankom med bistand fra en efterforsker og kinesiske embedsmænd.

Shelves_NSK falske lejekasser tilbage

Indeholdt i den forfalskede butik var en stor mængde falsk, premium-mærkebærende emballage, placeret enten på hylder, stablet inde i vævede poser eller simpelthen stablet på gulvet. Desuden blev inkjetprintere og personer, der producerede falske kartoner, fundet på stedet. Ved spørgsmål om de beslaglagte lejepakker indrømmede ejeren af ​​virksomheden, at alle var falske.

Selv om beslaglæggelsen i Kina var en vigtig strejke mod den falske lejerindustri, udgør den desværre kun en lille del af det, der menes at være til stede på markedet globalt. Som følge heraf vil NSK og Uchida-teamet fortsætte med at bekæmpe forfalskerne for at beskytte virksomhedens image og integritet.

Flere oplysninger om den falske lejerindustri findes på www.stopfakebearings.com, som er en WBA-hjemmeside, der fungerer som både en bevidstheds- og uddannelsesplatform, der hjælper brugerne med at blive mere informerede forbrugere. Webstedet understreger vigtigheden af ​​kun at beskæftige sig med autoriserede og betroede kilder.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link