← Tilbage til Bearings kategori

NSK Tyrkiet værter træningsdage hos stålindustrien kunder

J-Line serie lejer

NSK Tyrkiet er værditilvækst for kunder i stålindustrien ved at afholde træningsdage ved en trio af stålfabrikationsfaciliteter. De tre træningsdage blev afsluttet for nylig i overensstemmelse med virksomhedens mål om løbende at øge kundekendskabet i denne vigtige sektor for Tyrkiets økonomi.

Selv om træning på kundelokaler udbygges til andre industrier, startede NSK Tyrkiet programmet ved at identificere tre fremtrædende stålværker, der ligesom mange i hele verden udnytter fordelene ved NSKs bærende teknologier.

Målet var at gøre fremstillingsvirksomheder og vedligeholdelsesprocesser mere effektive og derfor mere rentable. På tværs af de tre kundesider har i alt 60 deltagere fra stålmølleafdelinger som mekanisk vedligeholdelse, rullelagre og kontinuerlig støbning draget nytte af den formidlede viden.

Ved stålproduktion udnyttes lejer i et stort udvalg af anlæg og udstyr, der betjener både opstrøms og nedstrøms processer, fra lagerplads for råmaterialer til faktiske rulle- og raffinering.

Arbejdsmiljøet for disse lejer er unikt for stålfremstilling, hovedsagelig på grund af faktorer som partikelforurening, vand og varme. Derudover vil lejerne sandsynligvis skulle klare tunge eller chokbelastninger, vibrationer, ekstreme driftshastigheder og hurtig acceleration og deceleration.

"Ifølge vores filosofi om øget kundekundskab har vores team af specialister igangsat en række sektorspecifikke tekniske uddannelsesprogrammer, der blev afholdt på kundernes lokaler, hvoraf den første var til stålindustrien", siger Emrah CÇır, Territory Manager, NSK Turkey . "Træningsdagene blev udført på tre vigtige stålværker med input fra NSKs europæiske stålindustrichef, Mihai Samoila."

NSK kan tilbyde en bred vifte af lejeløsninger til stålindustrien, der strækker sig fra standard til højkapacitetsenheder. På stålværkets træningsdage i Tyrkiet var der fokus på den nyeste NUB-serie af lejer til kontinuerlig støbning samt de nye J-Line-lejer, der er fremstillet til JIS-standarden og kommer i seks populære boligtyper. Også fremvist var NSK Added Value Programme (AIP), hvor der ydes støtte til at gøre kundeoperationer og vedligeholdelsesprocesser mere effektive og rentable.

NSKs tilbud om omfattende træning hjælper kunderne med at udvide deres daglige viden og udnytte lejer for at maksimere maskiners og udstyrs levetid. Det seneste uddannelsesprogram omfatter en bred vifte af etablerede kurser, der fokuserer på de store læringsbehov hos dem, der er involveret i at specificere, bruge og vedligeholde lejer, med specialinstruktører til rådighed for at hjælpe.

For yderligere information venligst besøge her

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link