← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

NSK til at vise innovationer på den internationale VDI Kongres'Dritev - Drivetrain for Vehicles'

ev drive system

I takt med bilindustriens skifte til elektriske køretøjs (EV) teknologi og den igangværende nedskæringsnedgang vil NSK skinne i fokus på et kompakt EV-drevsystem på Dritev 2019 internationale kongres i Bonn, Tyskland (10-11 juli) . Med NSK dybe spor kuglelejer, det innovative system er velegnet til brug ved høje hastigheder i kraftfulde elektriske drivkørsler.

Organiseret af Wissensforums Association of German Engineers (VDI), samler Dritev verdens eksperter på drivkørsler. Arrangementet er mere relevant end nogensinde, da transmissionsverdenen i øjeblikket navigerer på markedsudfordringer som f.eks. Kontrol med CO2-emissioner, en eksplosiv stigning i drivstoffvarianter og reguleringsinterventioner fra regeringer. Mange spørgsmål forbliver uløste, hvorfor virksomhederne skal drive forskellige strategier, der vil føre til en omfattende elektrificering af drivkøretøjet, da dette er den bedste måde at være forberedt på i fremtiden.

Frugterne af NSKs nylige F & U-indsats vil blive udstillet, med særlig fokus på avancerede EV teknologier og produkter, køretøjselektrifugering og forbedring af drivaggregatets effektivitet. For eksempel vil blandt de primære transmissionsudstillinger på displayet være den førnævnte NSK EV-traktionsdrev hastighedsreducer, hvilket bidrager til nedskæring ved anvendelse af en kombineret trækkraftreducer og højhastighedsmotorisk design. Fysisk set er systemet 40% mindre end et konventionelt trækkraft system. Med et reduktionsforhold på 4 er 125 kW-kapacitet NSK-systemet også signifikant mere stille i drift.

NSK vil fremvise en kombination af nuværende teknologi og trin-for-trin elektrificering med produkter, der understøtter standard, via HEV, til EV-projekter. Et centralt stadium blandt en række andre transmissionsafsnit er EV-traktionsdrevet.

Udover kuglelejer med højhastighedstog og elektrisk isolering vil hovedbærende udstillinger på show omfatte nålullelejer, cylindriske rullelejer og koniske rullelejer op til 6th generationsvarianter, som alle anvendes af europæisk OE og tier bilkunder.

For yderligere information om Dritev, besøg venligst www.vdi-wissensforum.de/en/dritev.

Kongresdelegerede inviteres til at besøge NSK i World Conference Center på stand 115.

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link