← Tilbage til Bearings kategori

NSK-løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien

NSK

Fødevarer og drikkevarer har været et langsomt fokusområde for NSK, som er en af ​​verdens største producenter af rullelejer. Specielt til denne industri har NSK rullende lejer meget relevante designattributter som rustfrit materiale, forseglet konstruktion og livslange smøremidler, der er kompatible med fødevarer.

Kontinuerlig højhastighedstog og de strengeste hygiejnestandarder og driftsforhold kræver pålidelige og robuste lejer, der letter omkostningseffektiv produktion. Fremragende ydeevne og vedligeholdelsesfri drift skal sikres på trods af at man skal modstå høje temperaturer, vand og kemikalier. Lejerne skal også forhindre forurening af fødevarer sikkert og pålideligt.

Bearbejdningsprogrammer til fødevareproduktion omfatter råmaterialer, primær (skæring og blanding), sekundære (støbning), transport, inspektion, opvarmning og emballering, mens drikkevareanvendelser fokuserer på formning, påfyldning, forsegling, inspektion og pakning af flasker.

For at hjælpe med at forenkle lagervalg i sådanne processer, har NSK fornyet sit katalog med titlen 'Solutions for Food and Beverage Industries'. Denne omfattende publikation indeholder et overblik over sektoren og fremhæver de individuelle behov inden for mad og drikkevarer. Kerneprodukter præsenteres også.

Kan downloades fra NSKs e-bøger platform på www.nsk-literature.com, de opdaterede løsninger for Food and Beverage Industries 'katalog er tilgængelige på engelsk og vil snart ledsages af andre sprogversioner.

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link