← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

NSK Catalog Outlines DIN-Standard Ball Skruer med høj hastighed til værktøjsmaskiner

NSK Kugleskrue -DIN-serie

NSK har udgivet et nyt katalog, der forklarer kapaciteter, attributter og specifikationer for virksomhedens nyeste generation DIN-standardkugleskruer til værktøjsmaskiner. Designingeniører kan simpelthen downloade kataloget fra www.nsk-literature.com.

Med over et århundrede erfaring og en bred produktportefølje er NSK forpligtet til at sikre, at kunderne har let adgang til de oplysninger, der kræves for hvert projekt. Kugleskruer, der anvendes inden for værktøjsmaskiner, er kritiske komponenter, der giver bevægelse og positionering, der er nødvendig til præcisionsbearbejdning. Ved at udgive kataloget på sin nyeste generation af DIN-standardkugleskruer, giver NSK vigtige oplysninger til fingerspidserne for maskinværktøjsdesignere.

Kataloget beskriver en række nyttige designtips. For eksempel er der forskelle mellem de to typer kuglecirkulationssystem til rådighed: en kugleskrue af endeaflektor og den nyudviklede interne deflektor type.

NSK DIN-standard boldskruer er designet til at tilbyde høj hastighed, høj belastningskapacitet og lav støj. Faktisk kan 1.4 gange dynamisk belastning opnås takket være brugen af ​​NSK's proprietære TF-bærestål, hvis detaljer findes i kataloget.

NSK's nyeste generationskugleskruer er i overensstemmelse med DIN 69051 (ISO 3408) med hensyn til både dimensionelle og tolerance klasser. Fremstillet i akseldiameter fra 32 til 63 mm, og med ledninger fra 10 til 40 mm, giver kugleskruerne en hastighedsfaktor på op til 160,000 dn. Dette præstationsniveau sikrer, at det er velegnet til hurtige bearbejdningsprogrammer, hvor der også kræves meget præcis positionering.

Et komplet sæt af specifikationer er opført i kataloget, herunder maksimalt tilladte foderhastigheder og produktdimensioner. Allerede tilgængelig på engelsk, vil publikationen snart blive tilbudt på tysk, italiensk og spansk.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link