← Tilbage til Level Measurement & Control kategori

Niveaumålingsløsninger til kemisk opbevaring og foder

raffinaderi industrianlæg

Processen, der omdanner råolie til olie og andre værdifulde råvarer, skylder meget af dens effektivitet overfor kemikalier. Ved hvert trin i raffineringsprocessen hjælper kemisk behandling og reaktioner med urenheder, skaber råmaterialer og forbedrer kvaliteten af ​​biprodukter. Kemikalier som svovlsyre og saltsyre, natriumhydroxid, flydende katalysatorer, blandingsadditiver og kemikalier til behandling af vand er afgørende for et raffinaderis daglige drift.

Fra syrer til vandbehandlingstilsætninger opbevares et stort antal kemikalier ved et raffinaderi i fartøjer, der strækker sig i størrelse fra plastikplader til store ståltanke. Som med al kemisk oplagring er der betydelig risiko for medarbejdere og udstyr, hvis kemikalier ikke er sikret og opbevares korrekt. Dette gælder især i et petroleumsraffineringsanlæg, som har en række farlige procesbetingelser, der kunne intensiveres gennem ukorrekt kemisk interaktion. kemisk opbevaring

Magnetrol® har lavet en applikationsbrochure til petroleumsraffinaderiindustrien med detaljerede måleudfordringer og løsninger til hvert trin i raffineringsprocessen. Dette blogindlæg er en del af en lejlighedsvis serie, der udforsker hver applikation i detaljer.

Niveaumåling Udfordringer og overvejelser

Opbevaring af væskeopløsninger og dagtanke kræver streng overvågning af niveauet for at sikre løbende kemisk behandling. Karakteren af ​​kemikaliet, holdbarhedens geometri og tilstedeværelsen af ​​blandere eller anden hardware bestemmer den mest egnede niveauteknologi til kemisk oplagring eller tilførsel af foder. Derudover skal niveau instrumentering være i stand til at modstå ætsende kemikalier og levere præcise og pålidelige målinger for at forhindre ulykker og spild.

Magnetrol International UK

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.