← Tilbage til Level Measurement & Control kategori

Niveau Mål Løsninger for Blowdown / Flash Tanks

Niveau måle løsninger

En vigtig del af dampgenerering er kvaliteten af ​​den dannede damp. Vedligeholdelse af vandkvaliteten i kedlen inden for designparametre sikrer den højeste kvalitet, der er muligt, samtidig med at kedlen minimeres, hvorved både energi og ressourceforvaltning forbedres.

Vedvarende eller manuel nedlukning af kedlen minimerer akkumulering og korrosion af skaal som følge af urenheder i vandet. Blowdown og blowdown flash tanks giver et middel til at rumme væske og urenheder fra kedlen, med sidstnævnte letter energi genvinding ved brug af flash damp.

Dette blog-indlæg, som er en del af Magnetrol®-serien om dampgenerering, vil diskutere niveaumålingsovervejelser for blowdown og flash-tanke og løsninger til forbedret niveauovervågning.
flash tanke

Niveau måle overvejelser

Estimater på op til 49-procent af energien kan genvindes ved brug af flashdamp, der sendes til varmevekslere eller deaeratoren til forvarmning af kedelmakeup-vand eller støtte henholdsvis deaerationsprocessen. Endvidere eliminerer bedre niveau kontrol teknologi på kedelsiden energitab som følge af unødvendig nedblæsning for at forhindre overførselsforhold.

Udnyttelse af en bestemt teknologiers evne til pålideligt at adressere niveauet i begge disse fartøjer, især blowdown flash tanken, i et plug-and-play type installation og idriftsættelse format er en nem måde at sikre optimal ydeevne. Dette afviser kalibrering, ekstern hardware eller input.

Udførelsen af ​​enhver niveau teknologi i forhold til instrumentinducerede fejl, kalibrering nuancer og sårbarheder for at behandle dynamik kan have en umiddelbar og negativ indvirkning på brændstofforbruget. Problemfri reaktion på ændringer i efterspørgslen og reducering af vedligeholdelse i forbindelse med instrumentering eller hardwarebeskadigelse er resterende fordele, der har deres egne økonomiske konsekvenser; Disse aspekter bør også overvejes ved implementering af teknologi.

Niveau måle løsninger

MAGNETROL har niveauer, der er velegnede til at imødekomme behovene for blowdown og flash tanks:

  • Eclipse® Model 706 styret bølge radar sender med 7YS damp probe
  • E3 Modulevel® forskydningssender

Mere information

For mere information om niveaumåling løsninger til blowdown og flash tanke eller andre damp generation applikationer, download dampproduktionspapiret.

Magnetrol International UK

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via