← Tilbage til Level Measurement & Control kategori

Niveaumålingsløsninger til aminbehandling

amine-behandling levemåling

Når naturgas udvindes fra jorden, indeholder den naturligvis en række andre stoffer, hvoraf mange kan påvirke gasens anvendelighed, hvis den ikke fjernes eller ændres. Specielt kræver rørledningsspecifikationer fjernelse af de skadelige sure gasser kuldioxid (CO2) og hydrogensulfid (H2S). H2S er meget giftig og ætsende for kulstofstål. CO2 er også ætsende og reducerer den britiske termiske enhed (BTU) værdi af naturgas.

Gassødningsprocesser fjerner disse sure gasser og gør naturgas omsættelig og egnet til pipelinefordeling. En af de mest almindelige processer til sødegas er aminbehandling, som fjerner syre gasser gennem absorption og kemisk reaktion.

Dette blog-indlæg, som er en del af Magnetrol®-serien om naturgasbehandlingsapplikationer, undersøger komponenterne i aminbehandling, og hvordan niveauinstrumenter kan hjælpe med at sikre, at alle skadelige gasser fjernes.

Niveaumåling Udfordringer og overvejelser

Hver af de fire almindelige aminer (MEA, DEA, DGA og MDEA) giver forskellige fordele ved specifikke anvendelser. I absorberen introduceres den koncentrerede aminopløsning for at absorbere syregaserne. Når disse sure gasser er fjernet, løftes den søde naturgas ud.

Aminopløsningen, der nu er rig på syregasser, strømmer ind i en flash-tromle og derefter til en regenereringsenhed, hvor syregaserne adskilles fra opløsningen. Den adskilte aminopløsning genanvendes derefter, medens de sure gasser overføres til en svovlgenvindingsenhed.

På hvert trin i denne proces er der flere niveau kontrol applikationer. Pålidelig instrumentering overalt vil holde sure gasser fra at komme ind i naturgassen, sørg for, at den adskilte aminopløsning kan genbruges korrekt og forhindre lækager og spild.

Niveau måle løsninger

MAGNETROL har produceret niveaumålingsløsninger til aminbehandling:

  • For punktniveau:

Echotel® Model 961 ultralydgapkontakt eller Thermatel® TD1 / TD2 termisk dispersionsafbryder

  • For kontinuerligt niveau:

Eclipse® Model 706 styret bølge radar sender

  • Til visuel indikation:

Atlas eller Aurora® magnetiske niveau indikatorer

Mere information

For mere information om niveaumåling løsninger til amine behandling og andre naturgas behandling applikationer, download naturgasforarbejdning brochure.

Magnetrol International UK

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via