← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Nyligt opdateret 32-side jording og bindingshåndbog dækker statisk elektricitet i det permanente område

Earthing & bonding applikationer håndbog

En nyligt opdateret og udvidet 32-side earthing & bonding ansøgning håndbog fra Newson Gale giver en bred vifte af oplysninger om styring af statisk elektricitet i farlige områder. Informationssektioner indeholder en generel introduktion til farerne og metoderne til kontrol af industrielle statiske farer, 17 illustrerede applikationstegninger, en vejledning i valg af farligt områdeudstyr, en sammenligning af internationale, europæiske og nordamerikanske godkendelseskoder, en planteoperatørs vedligeholdelsesguide og en sikkerhedscheckliste.

Den omfattende generelle introduktion til elektrostatiske farer og kontrol omfatter en gennemgang af statisk elektricitets kilden og natur, de skadelige virkninger det påfører i forskellige former for brandfarlig eller brændbar atmosfære, fælles kontrolmåder, herunder relevante tekniske standarder og en diskussion af det tilgængelige udstyr til anvendelser af farligt område.

De illustrerede arrangementer er baseret på Newson Gale 's innovative udvalg af statisk jordforbindelse og bindingsudstyr. Applikationerne omfatter dem, der involverer tromler og containere, mobile fartøjer og udstyr, bulkbeholdere, tankskibe, tromler, fluidiseret leje og tørringsudstyr, roterende fartøjer, rørsystemer og personale / fodtøj. En af de nye inklusioner i håndbogen er det voksende område af mobil / fieldjording, herunder vakuumtankskibe og trans-loading. Hver ansøgning er beskrevet detaljeret og tydeligt illustreret sammen med opsummeret vejledning fra de vigtigste internationale tekniske standarder.

Vejledningen til godkendelser af farligt områdeudstyr og sammenligning af IECEX, europæiske og nordamerikanske certificeringssystemer dækker de vigtigste internationale koder med miniaturebeskrivelser af hver, mens vedligeholdelsesvejledningen og sikkerhedschecklisten skal læses for selv erfarne planteoperatører. Håndbogen er tilgængelig i trykt eller PDF-format og er gratis på forespørgsel fra Newson Gale, specialisterne i statisk kontroludstyr til farligt område.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.