← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Nyligt opdateret 32-side jording og bindingshåndbog dækker statisk elektricitet i det permanente område

For jordforbindelse og limning hånd-bog

En nyligt opdateret og udvidet 32-side earthing & bonding ansøgning håndbog fra Newson Gale giver en bred vifte af oplysninger om styring af statisk elektricitet i farlige områder. Informationssektioner indeholder en generel introduktion til farerne og metoderne til kontrol af industrielle statiske farer, 17 illustrerede applikationstegninger, en vejledning i valg af farligt områdeudstyr, en sammenligning af internationale, europæiske og nordamerikanske godkendelseskoder, en planteoperatørs vedligeholdelsesguide og en sikkerhedscheckliste.

Den omfattende generel introduktion til elektrostatiske farer og kontrol omfatter en gennemgang af kilden og arten af ​​statisk elektricitet, de skadelige virkninger, den pålægger i forskellige typer af brændbare eller brændbare atmosfærer, fælles midler til kontrol, herunder relevante tekniske standarder og en diskussion af udstyr til rådighed for farligt ansøgningerne.

De illustrerede arrangementer er baseret på Newson Gale 's innovative udvalg af statisk jordforbindelse og bindingsudstyr. Applikationerne omfatter dem, der involverer tromler og containere, mobile fartøjer og udstyr, bulkbeholdere, tankskibe, tromler, fluidiseret leje og tørringsudstyr, roterende fartøjer, rørsystemer og personale / fodtøj. En af de nye inklusioner i håndbogen er det voksende område af mobil / fieldjording, herunder vakuumtankskibe og trans-loading. Hver ansøgning er beskrevet detaljeret og tydeligt illustreret sammen med opsummeret vejledning fra de vigtigste internationale tekniske standarder.

Guiden til farlige godkendelser område udstyr og sammenligning af IECEx, europæiske og nordamerikanske certificeringssystemer dækker de vigtigste internationale koder med miniaturebilleder beskrivelser af hver, mens vedligeholdelse vejledning og sikkerhed tjekliste er must læsning for selv erfarne anlægsoperatørerne. Den hånd-bogen er tilgængelig i trykt eller pdf-format og er gratis på anmodning fra Newson Gale, specialister i farligt område statisk kontroludstyr.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.