← Tilbage til vejning systemer og udstyr kategori

Ny VPG Process Vejning Video Highlights funktioner og muligheder i G4 Modular Instrument til vejning og Kraftmålingsprodukter

Vishay Precision Group, Inc. har meddelt, at dens VPG Process Weighing division har afsløret en ny video, der fremhæver funktionerne og mulighederne i G4 modulære højhastighedsinstrument til vejning og styring af måling og styring. Baseret på mere end 60 års erfaring har BLH og Nobel Weighing Systems udviklet G4 til multikanaloperationer og til dagens kommunikationsbehov. Den nye fem minutters animerede præsentation giver et 3D-billede af instrumentet, hvilket gør det muligt for brugerne at se præcis, hvordan man konfigurerer det og bruger det.

Videoen "G4: State of the Art Instrument for Weighing and Force Measurement" demonstrerer G4s brugervenlige interface og den optimale synlighed, der leveres af enhedens 5.7-tommer farve berøringsskærm og grafik display. Seere kan se, hvordan seks forskellige hardware moduler nemt kan tilføjes til eller udskiftes på instrumentet i henhold til kunde- eller applikationskrav.

Ved at udstyre G4 med single-eller dual-channel moduler - eller to-kanals, højhastigheds-moduler med sample rates op til 800 opdateringer per sekund - det instrument kan give op til otte vejer eller force målekanalerne, alle synkroniseret til at forbedre ydeevnen i industrielle miljøer. For at øge I / O-kommunikation, kan G4 udstyres med I / O-moduler med otte digitale input og output, i tillæg til en enkelt eller quad analog udgang for PLC-baserede kontrolsystemer.

G4s mange forskellige kommunikationsgrænseflader til industrielle applikationer fremhæves også i videoen. USB, Ethernet og Serial kommunikation er standard på CPU-modulet, og feltbus-grænseflader kan nemt ændres via et plug-in modul. Ethernet med Modbus TCP og Ethernet / IP-protokolsupportprocessen overvåges og styres ud over fjernkonfiguration af en browser applikation på en pc eller mobilenhed.

Videoen afsluttes med en diskussion af G4s mange veje- og kraftmålingsapplikationer, fra enkelt eller flere tanker, der vejer til batching og webspænding. Via Windows® CE-operativsystemet kan VPG Process Weighing-divisionen skræddersy software til at passe til behovene hos enhver applikation til procesvægtning eller kraftmåling.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.