← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Nyt Sydafrikansk kontor for Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson Marlow Sydafrika kontor

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) har åbnet et nyt, større kontor, servicefacilitet og 'peristaltisk testlaboratorium' demonstrationsområde i Sydafrika.

Dette nye, større lokaler - i alt mere end 23002 meter - vil give yderligere niveauer af teknisk support og service til Bredel-serien af ​​højtryksslangepumper, MasoSine sinusformede pumper og Watson-Marlow peristaltiske pumper og slanger.

Kontoret ligger i Laser Park, vestlige rand, og vil blive bemandet af et team af 28-folk ledet af Nico van Schalkwyk, General Manager, der har været i virksomheden siden 1989. Det indeholder plads til 'rene' butikker til produkter samt dedikerede modtagelses- og afsendelsesområder.

Sammen med ekstra plads til oplagring og service af pumpe inkluderer det nye anlæg et fuldt udstyret træningscenter og testlaboratorium. Dette område er designet til at levere drifts- og vedligeholdelsesuddannelse til WMFTGs eget personale såvel som distributører og kunder.

Nico van Schalkwyk, daglig leder af Watson-Marlow Fluid Technology Group Sydafrika kommenterer:

”Dette er en meget spændende tid for mit team og I. Vi glæder os over, at investeringen i yderligere faciliteter giver os mulighed for at tilbyde et meget dybere niveau af støtte til vores mange kunder. Jeg er især stolt over, at vi tilbyder det første peristaltiske testlaboratorium i Sydafrika, og som vil holde os et skridt foran vores konkurrenter. ”

Watson-Marlow Fluid Technology Group har et globalt driftsnetværk inklusive ti fabrikker og 37 direkte salgskontorer. Virksomheden er en del af Spirax-Sarco Engineering plc Group og har hovedkontor i Cornwall, England.

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Del via
Kopier link