← Tilbage til vejning systemer og udstyr kategori

Ny katalog præsenterer ekspertløsninger til industrielle vejningsprogrammer

At finde den rigtige løsning til farlig vejning er en vanskelig opgave. For at hjælpe producenter i en række brancher har METTLER TOLEDO udgivet et nyt katalog, veje- og målekompetence til din branche. Dette gratis katalog tilbyder løsninger til farmaceutiske, kemiske, fødevarer og drikkevarer, fremstillingsindustrien, råmaterialer, transport og logistikindustrien samt vejningskomponenter til OEM og systemintegratorer.

For at hjælpe med at træffe vigtige indkøbsbeslutninger vedrørende farlige områder, indeholder det nye katalog alle produkter med farligt område på ét sted med yderligere vejledning om regulering og sikkerhed for manuelle og automatiske vejningsterminaler; høj præcision skalaer; laste celler; lastbil skalaer; og mere.

"Når det kommer til at opfylde lovkrav og give yderst præcist og passende vejningsudstyr til farlige områder, forklarer vejning og målekompetence for din industri alle vigtige oplysninger på en let forståelig måde", siger METTLER TOLEDO Segment Markedschef Steven Klog. "METTLER TOLEDO vejningsudstyr er bygget med overensstemmelse, effektivitet og kvalitet for at beskytte kundens investeringer, øge overskuddet samtidig med at produktkvaliteten og produktiviteten øges," siger han.

Bestil din kopi i dag for detaljer om industriel vejning og måling fra milligram til tons.

For en kopi af kataloget, besøg www.mt.com/ind-catalog.

Kontakt

Nina Schafroth
METTLER TOLEDO
+ 41 44 944 23 76
[Email protected]

Mettler-Toledo Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.