← Tilbage til vejning systemer og udstyr kategori

Ny katalog præsenterer ekspertløsninger til industrielle vejningsprogrammer

At finde den rigtige løsning for farligt vejer praksis er en vanskelig opgave. For at hjælpe producenterne på tværs af en række industrier har METTLER TOLEDO udgivet et nyt katalog, veje og måle kompetence til din branche. Denne gratis katalog tilbyder løsninger til den farmaceutiske, kemiske, mad og drikke, fremstilling, råvarer, transport og logistik industri samt vejer komponenter til Original Equipment Manufacturer (OEM) og systemintegratorer.

For at hjælpe med at gøre vigtige købsbeslutninger vedrørende farlige områder, det nye katalog omfatter alle farlige områder produkter på ét sted med ekstra vejledning om regler og sikkerhed til manuelle og automatiske vægte terminaler; høj præcision skalaer; indlæse celler; lastbil skalaer; og mere.

"Når det kommer til at opfylde lovkrav og levere meget præcise og passende vejeudstyr til farlige områder, veje og måle kompetence til din branche forklarer alle de vigtige oplysninger i en let at forstå," siger METTLER TOLEDO Segment Market Manager Steven Wise. "METTLER TOLEDO vejeudstyr er bygget med compliance, effektivitet og kvalitet i tankerne til at beskytte kundernes investeringer, øge overskuddet og samtidig øge produktets kvalitet og produktivitet," siger han.

Bestil dit eksemplar i dag for yderligere oplysninger om industriel vejning og måling fra milligram til tons.

For en kopi af kataloget, besøg www.mt.com / IND-katalog.

Kontakt

Nina Schafroth
METTLER TOLEDO
+ 41 44 944 23 76
[Email protected]

Mettler-Toledo Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.