← Tilbage til Dust Control kategori

Ny 'Business Wins' Hjælp Støvkontrol Specialist Boost Sales By 40%

støvsuger stoke

En række nye kontraktvindinger hjalp en førende producent af støvkontrol og støvudsugningssystemer, der sikrer et rekordår.

Dustcheck Ltd, der blev etableret i 1978, har oplevet en stigning i salget på 40% i løbet af de sidste tolv måneder - herunder spændende projekter, der hjælper Weetabix, Marley Eternit og Johnson Matthey, sikre, at deres arbejdsområder er støvfrie.

Dustcheck LogoVæsentlige investeringer i salgsteknologieteamet og forbedret kundesupport og eftermarkedet har været bag virksomhedens stærke vækst, og der er allerede planer på at bygge videre på dette med udviklingen af ​​et nyt produktsortiment.

"Vi har haft en vedvarende ekspansion siden selskabet blev erhvervet af Filtermist International Ltd i 2017 for at blive en del af den globalt succesrige Absolent Group" forklarede Andy Darby, UK Sales Manager på Dustcheck.

"Dette var et rigtigt milepælsmoment i vores virksomheds 40-års historie og har givet os adgang til ressourcerne og ekspertisen i den bredere gruppe, som f.eks. At arbejde med Multi-Fan Systems på større projekter, der har brug for en enkeltkilde løsning. ”

Han fortsatte: "Kunderne kan virkelig godt lide denne tilgang, da vi nu kan gennemføre projekter hurtigere og tage sig af yderligere ansvar, de gik andre steder til.

"Vi har kun været i gruppen i et kort øjeblik, og salget er allerede steget 40% ... den gode nyhed er, at dette kun er starten, og der er et betydeligt potentiale for os at øge markedsandelen betydeligt både i Storbritannien og i udlandet."

Dustcheck, som besidder ISO9001-kvalitetsakkreditering, leverer skræddersyede løsninger til alle støvkontrol- og indeslutningskrav gennem smart, innovativt design, fremstilling og installation.

Virksomheden leverer et førende sortiment af patron-, taske- og panelfiltreringsprodukter til kunder, der spænder over flere forskellige sektorer i 10, herunder mad, pharma, byggeri og plast og gummi.

Dens designteam arbejder fra begyndelsen med klienter for at præcisere den rigtige teknologi for at sikre en støvfri arbejdsplads, som undgår dyre udstyrsafbrydelser, reducerer energiforbruget, forbedrer processer og forhindrer katastrofale hændelser, som eksplosioner.

støvkontrol soreen

Det er vigtigt, at de skræddersyede og standardiserede systemer skaber et sundt og sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne.

Andy fortsatte med at tilføje: "I maj sidste år købte vi forretningsmæssige aktiver i Glasgow-baserede Dust Control Solutions, og det gav os et rigtigt fodfæste i Skotland og en base for Filtermists service- og lokale udstødningsventilation (LEV) ingeniører baseret nord for grænsen.

"Det er et område, vi virkelig ser ud til at vokse. Det andet hovedfokus vil være på fødevareindustrien, hvor vi lancerer en dedikeret marketingkampagne for at fremhæve fordelene ved et støvfrit miljø til virksomheder i denne sektor. "

Han konkluderede: "Dette er særligt relevant for bageri-sektoren og kommer bag på en ny HMS-forpligtelse til at tage fat på erhvervssygdom på arbejdspladsen, et problem, der vurderes at forårsage 14,000-tilfælde hvert år og resulterer i 400,000-tabte arbejdsdage."

"Vi kan levere løsninger, der hjælper med at opfylde lovgivningen og vigtigere sikre det bedst mulige arbejdsmiljø for dine medarbejdere."

For yderligere information, besøg venligst www.dustcheck.com eller følg @dustcheckltd på twitter.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link