← Tilbage til Bearings kategori

Nye lagerberegningsværktøjer forudsiger kundens besparelser

bærende clculation værktøjer

NSK har afsløret to nye beregningsværktøjer, der kan forudsige potentielle besparelser for slutbrugerne. Kvaliteten og levetiden i virksomhedens lagerløsninger sikrer, at der opnås betydelige omkostningsbesparelser i produktets levetid. NSKs udvikling af de webbaserede beregningsværktøjer, der er tæt knyttet til det etablerede og dokumenterede AIP-værdiprogram, betyder, at slutbrugerne nu bliver gjort opmærksom på de besparelser, der tilbydes, samt den tid, der er nødvendig for at opnå afskrivninger.

De to nye beregningsværktøjer - omkostningsbesparende og cost-benefit-analyse - er nu tilgængelige. Flere sprog med flere valuta muligheder kan vælges, mens PDF-rapporter kan downloades og sendes via e-mail til slutbrugeren.

Cost Saver-værktøjet hjælper med at identificere alle lejerelaterede omkostninger, sammenligne og beregne den samlede besparelse, uanset industrien eller applikationen. For at komplementere omkostningsbesparelsen undersøger costbenefitanalyseværktøjet (MTBF) de samlede vedligeholdelsesomkostninger for en maskine og beregner det tidspunkt, hvor investeringsbelønningen vil blive opnået efter vedtagelsen af ​​NSK-lejerne. Når først en afskrivning er opnået, vil den nye løsning typisk bidrage til at reducere de samlede vedligeholdelsesomkostninger.

Kunder kan simpelthen indtaste data om NSK-lagrene og den tidligere slutbrugerløsning i et lille udvalg af felter. Beregningsværktøjerne er nemme at bruge, og resultaterne genereres øjeblikkeligt. Sprog- og valutaindstillinger inkluderer engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, russisk, polsk, tyrkisk, portugisisk, japansk, kinesisk og koreansk.

NSK forpligter sig til at levere TCO (Total Cost of Ownership) besparelser til sine kunder som led i AIP, så udgivelsen af ​​disse brugervenlige beregningsværktøjer er yderst gavnlig for slutbrugere, som nu kan se - i klart udarbejdede PDF-rapporter - de økonomiske gevinster til rådighed.

Beregningsværktøjerne er tilgængelige på aip.calculations.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link