← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

Præcis måling af strømningshastigheden af ​​tyktflydende væsker

ovale gear flowmålere

Titan Enterprises 'OG-sortiment af ovale gear-flowmetere giver den perfekte løsning til nøjagtig måling af strømmen af ​​tyktflydende væsker og smørevæsker.

I modsætning til andre flowmetre forbedres målenøjagtigheden med ovale gearindretninger, når væskeviskositeten stiger, fra en nominel 1% til omkring 0.1% af strømningshastigheden ved højere viskositeter.

OG-serien med ovale gearstrømningsmetre er kompakte, robuste og leverer enestående ydeevne til lave ejendomsomkostninger. Tilgængelig som standard med rustfrit stål eller aluminiumlegemer, OG-flowmetre er tovejs og fås i størrelser fra 1 / 4 til 2-tommer (6 til 50 mm) til strømme mellem 1ml / min og 500l / min.

måle flow viskøse væsker

Til applikationer, der involverer måling af ætsende eller kaustiske væsker, findes versioner af OG-flowmetere med fuldstændigt ikke-metalholdige befugtede komponenter (keramik, PEEK ™ og et valg af elastomer). I løbet af de senere år har Titan Enterprises udvidet sit OG-flowmeterområde og leveret specielle applikationsoptimerede OEM-versioner til brug ved forhøjede temperaturer (200 ° C) eller højt tryk (950Bar). Modeller er også tilgængelige certificeret som egnede til brug i farlige områder.

Standard ind- og udløbsmulighederne for OG-flowmetre er BSP eller NPT, skønt alternative versioner fås med flanger og huntråde. Det elektroniske pulsudgangssignal transmitteres via TTL eller kontaktlukning.

Hver OG-flowmeter, der leveres af Titan Enterprises, kalibreres individuelt og leveres med et sporbart flowtestcertifikat.

For yderligere information om de ovale gearstrømningsmetre venligst besøge her eller kontakt Titan Enterprises på + 44-1935-812790 eller [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Producent af high performance off-the-shelf og skræddersyede flowmåler systemer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link