← Tilbage til Level Measurement & Control kategori

MPQC-akkrediterede Silosikkerhedsuddannelseskurser annonceret

mpqc akkrediteret silosikkerhedstræning

Den førende leverandør af måleværn og silobeskyttelsesleverandør i Storbritannien. Hycontrol har bekræftet detaljerne om sine nye silosikkerhedskurser, der er revideret og godkendt af Mineral Products Qualifications Council (MPQC).

Kurserne dækker alle aspekter af silotrykssikkerhed under tankleverancer og væsentlig vedligeholdelse af sikkerhedsudstyr. Hycontrol tager nu træningsbestillinger til resten af ​​2019.

Hycontrol er blevet et af de mest erfarne virksomheder for at specificere og levere niveau- og trykbærende udstyr i Det Forenede Kongerige efter at have arbejdet tæt sammen med stenbrud og aggregeringssektorer i over tredive år.

Efter at have altid sørget for træning til kunderne, er virksomheden nu klar til at dele sin akkumulerede specialkundskab med industrien, fokuseret på et af de mest presserende og meget misforstod problemer, der står over for aggregerede og cementproducenter i dag: overtryk og overbelastning af siloer under leverancer.

De dybtgående kurser for britiske industrirepræsentanter vil blive afholdt på virksomhedens hovedkontor i Redditch, Worcestershire. Nyligt renoverede træningsfaciliteter rummer grupper af 8-14-delegerede til en detaljeret efterforskning af årsagerne til overtryk af silo, de involverede risici, praktiske løsninger og meget mere - med erfarne ingeniører og undervisere, der leverer praktiske demonstrationer.

Hycontrols træningsprogrammer og uddannelsesudbydere er fuldt akkrediteret af MPQC. Et deltagerbevis gives til hver deltager med mulighed for et officielt MPQC certifikat.

To gange tilbydes to kurser af Hycontrol; en halv dag Basic Silosikkerhedsbevidsthedssession, og en hel dags avanceret Silo Safety Awareness kursus. Fuldstændige detaljer om træningsprogrammerne og deres indhold kan findes på www.hycontrol.com/services/training.

Hycontrol administrerende direktør, Nigel Allen, sagde:

"Efter at have været involveret i stenbrud, aggregat og cement sektorer i lang tid, var manglen på kvalitetstræning omkring silotryk og -sikkerhed under tankleverancerne ret klart for os. Vedligeholdelsen af ​​tryksikkerhedsudstyr har også været ret ringe, historisk.

Derfor er det fornuftigt, at vi opretter egnede træningskurser for at forbedre videnniveauet inden for branchen, og dermed forhåbentlig også forbedre sikkerhedsstandarder. Vi har arbejdet tæt sammen med MPQC for at skabe et kursusprogram, der er upartisk og informativt, og vi ser frem til at byde deltagere velkommen fra hele branchen. "

www.hycontrol.com / 01527 406800

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via