← Tilbage til Bearings kategori

Motion og Control Specialist Fordele fra store NSK HTF Ball Skruer

elektro cylindre med HTF kugleskruer

Automationware, en førende italiensk specialist inden for bevægelse og styringsteknologi, har leveret to store kugleskruer fra NSK, der letter automatiske oversættelser af store støbeforme, der anvendes i sprøjtestøbemaskiner. NSK udviklede de specielle boldskruer baseret på sin førende HTF teknologi, en populær løsning til sprøjtestøbning applikationer verden over.

I nærheden af ​​Venedig blev Automationware etableret i 2002 med ingeniørkundskaber, der spænder over de grundlæggende bevægelses- og kontrolteknologier, der findes i avancerede mekatronikapplikationer. Virksomhedens lineære akse og elektrocylinderprodukter giver ægte alternativer til hydrauliske og pneumatiske systemer. Proaktiv og progressiv på markedet investerer virksomheden stærkt i at udvikle nye løsninger og har for nylig vendt sig til NSK for at få hjælp til et specielt projekt.

Automationware var ved at udvikle store elektriske aktuatorer (cylindre) til oversættelse af tunge støbeforme, der anvendes til sprøjtestøbningstryk. Bestemt til maskiner, der ligger over 6m i højden, producerer cylindrene op til 80kN i kraft og rejser med en hastighed på op til 1m / s.

Hovedformålet var at sikre, at den krævede styrke kunne anvendes for 24 timer hver arbejdsdag i en periode på mindst to år. Fokuseret på dette mål, satte 2018 NSK i marts om at udvikle to kugleskruer baseret på HTF-teknologien med høj belastning.


HTF står for 'High Tough Force', et navn, der stort set afspejler egenskaberne ved disse translationsdrev, som blev udviklet til at tilbyde et elektromekanisk alternativ til hydrauliske drev.

Disse avancerede kugleskruer muliggør hurtige trækhastigheder (og dermed korte cykeltider) i kombination med høj præcision og ekstremt høj aksialkræfter. Deres patenterede geometri er designet til at fordele de aksiale kræfter lige over alle bolderne. I kombination med separatorteknologi (kugleseparation) forhindrer geometrien for tidligt slid og garanterer høj pålidelighed.

De første to NSK HTF kugleskruer til Automationware, hvoraf en måler mere end 1.8m i længden, blev leveret i januar 2019. Virksomheden har til hensigt at vise sine nye elektriske cylindre med bolden skruer på SPS Italia 2019 (28-30 maj, Parma), en førende messe til industriel automation og digitalisering.

www.nsk.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via