← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Moore Industries annoncerer ny brugervenlig produktkatalog og opdateret mobilvenlig kundes hjemmeside

moore industrier ny hjemmeside

Moore Industries har rullet ud et opdateret mobilvenligt websted med et nyt, nemt at bruge og udvidet produktkatalog. Den opdaterede hjemmeside indeholder alle de samme ressourcer, som den foregående side havde, herunder links til videoer, hvidbøger, applikationer, problemløsere, E-Hjælp, downloadcenter, certificeringsoplysninger og nyheder fra vores populære blog.

Nye funktioner ud over produktkataloget omfatter en udvidet applikations sektion, Find din Rep Map, praktisk UPS og Fed tracking og udvidet support sektion. At finde din rep ved hjælp af Find Your Rep Map er lige så nemt som at svæve over et land eller en stat.

Der er nu to måder for besøgende at finde produkter. Produktsiden indeholder en alfabetiseret liste for nuværende kunder for at finde de produkter, de er bekendt med, mens katalogsiden grupperer produkter efter type og viser flere relaterede produkter og modeller med let tilgængelige detaljer på hver side. En kraftfuld søgefunktion tillader besøgende at finde produkt ved at vælge ønskede attributter og hurtigt nul ind på produktmodellen, der opfylder deres behov.

Produktsiderne giver også adgang til alle downloads for hvert produkt, såsom dataark, tegninger, dokumentation og software på en brugervenlig side sammen med produktspecifikationerne.

Kataloget giver en kunde mulighed for at stille et spørgsmål, oprette en forespørgsel om tilbud, gem et produktvalg til senere ved at indtaste oplysninger og udskrive nøglespecifikationer direkte fra hver produktdetailside.

Kundeforhold er afgørende, da Moore Industries fortsat leverer intet mindre end den bedste kvalitet i procesovervågnings- og kontrolprodukter og ekstraordinære supporttjenester til kunder over hele verden.

Besøg det opdaterede websted på www.miinet.com

Moore Industries-Europe, Inc

Interface-feltprocesser med computerbaserede systemer, aflæsningsudstyr og anden instrumentering

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via