← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Monomer Filtrering Kritisk til Soft Contact Lens Production

monomerfiltrering

Amazon Filtre rapporterer om, hvordan implementeringen af ​​SupaPore PCG-kapslen filtrerer hos en af ​​verdens førende producenter af bløde kontaktlinser, har forbedret ledetider og forsyningssikkerhed, hvilket reducerer potentielle risici for virksomhedens monomerproduktion.

Monomerproduktion er en kritisk del af kontaktlinsfremstillingsprocessen. For at sikre, at deres monomer var fri for nogen urenheder, inden de blev brugt i fremstillingen af ​​linserne, anvendte virksomheden polerede polypropylenkapselfiltre, nominel til 1.2μm, 2.5μm og 5μm.

Efter en omfattende teknisk gennemgang af monomerfremstillingsprocessen tilbød Amazon Filters et højtydende SupaPore PCG kapselfilter til at erstatte filtre, som virksomheden traditionelt havde brugt.

SupaPore PCG-kapselfiltrene blev udsat for en stringent valideringsproces, som involverede testning for at demonstrere ækvivalent filtreringsydelse til de tidligere kapsler og for at sikre, at ændringen ikke påvirker filtreringstiden, som er kritisk for denne batchproces.

Ud over forbedrede ledetider og forsyningssikkerhed har omskiftning til Amazon Filter SupaPore PCG-kapselfiltre skabt omkostningsbesparelser og forbedret teknisk support til den bløde kontaktlinsproducent.

For yderligere information om SupaPore PCG kapsel filtre venligst besøge her eller kontakt Amazon-filtre på + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link