← Tilbage til Pumper kategori

Moderne spildevandspumpesystem løser problemer med tilstopning

Moderne pumpesystem

Din brug af vand i din proces, i mange tilfælde, videreføres til det lokale behandlingsanlæg. Hvis du har et vaskeområde eller bare spyler, risikerer du at skylle klude, handsker, klud og andet andet affald ned i en våd brønd, hvor nedsænkelige pumper gør overførslen til behandlingsanlægget. Hvis du bruger tid på at rense og fjerne træsko fra pumper eller affald fra den våde brønd, er der et middel til at afslutte dette.

Sænkbare pumper i våde brønde har været normen i over tres år.

Det kan være tid for din fabrik at modernisere spildevandspumpesystemet for at afslutte disse problemer.

Nogle slutbrugere føler, at de skal bruge ekstra budgetmidler på slibemaskiner, skærmbilleder og rake eller skraldespand til at håndtere affaldsproblemerne. Yderligere energikostnader, vedligeholdelse kræves, og bare almindelig affaldshåndtering er bestemt ikke produktiv.

Der er en bedre og billigere måde at løse dette problem på.

En producent af spildevandspumpesystemer anerkendte de dyre problemer med affald i 2001. Han konstruerede, bygget, testede og viste en ny pumpeteknologi, som han patenterede i 2002. Siden da er der blevet installeret tusindvis, hvor tilstopning havde været et tidskrævende problem. Der er nu endelige brugere, der finder bedre brug af deres tid end rensning af spildevandspumpesystemer.

Dette moderne pumpesystem er innovativt, bæredygtigt og tilbyder selvrensende pumper, der renser sig uden menneskelig indgriben. Systemet overvåges ikke kun, men er fuldt ud i stand til fjernstyring ved hjælp af et skrivebord, en tablet eller endda en smart telefon fra hvor som helst i anlægget eller endda fra hjemmekontoret over hele landet. Du kan "se" pumperne køre og endda bestille og udskrive rapporter, hvis du ønsker det.

Hvis opdateret spildevandspumpning er af interesse for dig, får du en hurtig e-mail-anmodning

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.