← Tilbage til Powder Handling & Processing kategori

Micromeritics Udgivelser Ny Whitepaper Showcasing En Optimal Analytisk Toolkit for Pulvere

Den endelige vejledning til pulverkarakterisering Whitepaper MIC

"Den endelige vejledning til pulverkarakterisering" Nu tilgængelig online

Micromeritics Instrument Corporation annoncerede i dag udgivelsen af ​​'The Definitive Guide to Powder Characterization' en ny hvidbog, der viser de tilgængelige analytiske teknikker til optimalt at understøtte udviklingen og fremstillingen af ​​kommercielt succesfulde pulverprodukter.

Forbedret af købet af Freeman Technology Ltd, en global leder inden for pulverprøveteknologi, tilbyder Micromeritics Inc. nu et uovertruffen værktøjssæt til pulverkarakterisering.

Det nye papir forklarer, hvordan forskellige teknikker virker og værdien af ​​de resulterende data i opbygningen af ​​en omfattende forståelse af pulverytelsen. Dens anvendelighed strækker sig over pulverforarbejdningsindustrien - fra mad og lægemidler til additiv fremstilling, katalysatorer og mange flere. For at downloade guiden, gå her

"Partikler beskrives hensigtsmæssigt som en lille del af materie, individuelle enheder med for eksempel en defineret størrelse og form, mens pulvere mere hjælpsomt betragtes som masseaggregater"

sagde Randy Byrne, Micromeritics Global Marketingchef.

"De indeholder partikler, men også (oftest) luft, og ofte fugt også. Egenskaberne af de partikler, der udgør et pulverprodukt, definerer ofte nøgleaspekter af præstationsreaktivitet, sorptionskapacitet, for eksempel eller opløsningsprofil. De påvirker sammen med "system" -variabler, såsom graden af ​​beluftning eller konsolidering, massepulveregenskaber, såsom pulverflydningsevnen. Disse definerer igen både proces- og produktydelse. "

Byrne tilføjede, at den analytiske værktøjssæt til dem, der søger at effektivt fremstille pulverprodukter til stringent kontrollerede standarder, derfor strækker sig fra partikelkarakterisering til bulkpulverprøvning. Dette papir dækker teknikker til analyse af partikelstruktur, herunder overfladeareal og porøsitet, til kvantificering af partikelegenskaber såsom densitet, størrelse og form og til måling af pulveregenskaber - flydbarhed, komprimerbarhed, permeabilitet og densitet.

Den indeholder også eksempler på hvordan teknikkerne anvendes sammen i specifikke anvendelser - i udviklingen af ​​højtydende metalpulver til additiv fremstilling og robuste formuleringer til oral fast dosering.

For de fleste pulverprocessorer er en håndfuld analytiske teknikker nøglen til eksemplarisk produktydelse og effektiv fremstilling. Denne vejledning gør det nemmere at identificere disse teknikker til en bestemt applikation.

Corporate Profile

Micromeritics Instrument Corporation er en global udbyder af løsninger til materialkarakterisering med bedste-in-class instrumentering og applikationsekspertise inden for fem kerneområder: tæthed; overfladeareal og porøsitet; partikelstørrelse og form; pulver karakterisering; og katalysator karakterisering og procesudvikling. Grundlagt i 1962, har selskabet hovedkontor i Norcross, Georgia, USA og mere end 300 medarbejdere over hele verden.

Med en fuldt integreret drift, der strækker sig fra en videnskabelig videnbaseret verdensklasse til intern produktion, leverer Micrometrics et omfattende udvalg af højtydende produkter til akademisk forskning og industriel problemløsning. Micromeritics 'kundeorienterede tilgang fremgår af taktiske partnerskaber, der inkuberer og leverer værdifulde nye teknologier og strategiske opkøb for at udvikle integrerede løsninger på de industrielt vigtige områder af pulvere og katalyse.

Disse erhvervelser omfatter Freeman Technology Ltd, et firma med markedsledende pulverprøveteknologi og Process Integral Development SL (PID Eng & Tech), en højtstående leverandør af automatiserede modulære mikroreaktorsystemer.

Et omkostningseffektivt kontraktstestlaboratorium - Particle Testing Authority (PTA) - leverer materiale karakteriseringstjenester ved brug af Micromeritics instrumentering sammen med komplementære løsninger fra andre leverandører.

Et netværk af kontorer over hele Amerika, Asien og Europa, sammen med dedikerede distributører i yderligere geografiske områder, sikrer, at hver kunde har lokal, kyndig support.

Micromeritics arbejder på tværs af en bred vifte af industrier fra olieforarbejdning, petrokemikalier og katalysatorer til fødevarer og lægemidler og er i spidsen for karakteriseringsteknologi til næste generationsmaterialer som grafen, metalorganiske rammer, nanokatalysatorer og zeolitter.

Ingeniørløsninger, der fungerer optimalt for alle brugere, er en afgørende egenskab for virksomheden.

For yderligere information gå til www.micromeritics.com

Freeman Technology Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link