← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

MEWA Industrial Wipes til den cirkulære økonomi

MEWA klud

En ren, praktisk og økonomisk løsning for virksomheder i alle størrelser

Superabsorberende, industrielle kludtyper med høj ydeevne er til rådighed til brug, hvor og hvor som helst, med MEWAs fuldcirkel tekstilstyringssystem. Britiske virksomheder på tværs af trykkeri-, bil-, ingeniør- og fremstillingssektoren kan nu nyde tysk effektivitet og bedre fokusere på deres kernefunktion ved at vide, at alt udslettede materialebehov er taget højde for den højeste standard. Med mere end 111 års erfaring leverer MEWA den service, der forventes af verdensledende inden for tekstilstyring siden 2011.

Beskyttelse af medarbejdere, miljøet og bundlinjen er de vigtigste prioriteter for moderne virksomheder på tværs af industrien, men hvad nu hvis et af de værktøjer, der er afgørende for deres drift, har potentiale til at forstyrre alle tre? For virksomheder inden for trykning og konvertering, automotive, ingeniør- og fremstillingssektorer, kan det bare gøre det så lidt som rengøringsdugene, der er afgørende for hverdagens processer.

Olieudsmudede håndklæder, stofklister og rister af snavsede papirservietter, der ligger rundt i værkstedet, skaber ikke kun et uprofessionelt billede, men udgør også en fare og er kostbare at bortskaffe på grund af deres klassificering som farligt affald. Dette skal dog ikke længere være et problem med lanceringen af ​​et velprøvet tysk system i Storbritannien udviklet af MEWA, den globale leder inden for tekstilstyring.

Fuldcirkelsystemet betyder rene, sikre, industrielle wipers med høj ydeevne er altid tilgængelige, når det er nødvendigt uden at skulle købe, behandle og opbevare dem på stedet. Personale behøver simpelthen at bruge dem og sætte dem i en lufttæt MEWA Sikkerhedsbeholder, SaCon®. MEWA henter derefter den fulde container som en del af en aftalt plan, vasker tekstilerne i overensstemmelse med hygiejniske, bæredygtige og miljøvenlige metoder og returnerer dem til værkstedet til videre brug.

En række slidstærk kluter er tilgængelige for forskellige anvendelser, herunder robuste materialer til at klare snavset snavs og tekstiler til sarte overflader. Uanset jobbet betyder kludrens unikke overfladestruktur, at rengøringstiderne reduceres betydeligt sammenlignet med brugen af ​​papirhåndklæder.

Bortset fra pålidelighed og sikkerhed tilbyder MEWA-systemet total omkostningsstyring med prisgennemsigtighed og forudsigelighed fra starten. Desuden er udsigten til udslidte eller beskadigede viskere ikke længere en grund til bekymring, fordi MEWA reparerer og udskifter varer, der er deres bedste som en del af sin service.

Günes Yenen, MEWA Country Manager UK hos MEWA, sagde: "Mere end 2.6 millioner mennesker i 23 lande verden over nyder allerede MEWAs ekstraordinære produkter og service på deres arbejdsplads. Vores dokumenterede erfaring og prisbelønnede kvalitet betyder, at det er nemt for dem at stole på, at vi kun leverer de mest velegnede materialer og forarbejdningspakker, der vil holde deres forretninger kørende effektivt, sikkert og med succes. "

www.mewa.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link