← Tilbage til vejning systemer og udstyr kategori

METTLER TOLEDO har udgivet en ny video, der viser, hvordan den nye SWB505 Multimount ™ vejer modul

Den nye SWB505 Multimount ™ vejer modul

METTLER TOLEDO har udgivet en ny video, der viser, hvordan den nye SWB505 Multimount ™ vejer modulet er testet grundigt for at sikre, at det opfylder sine specifikationer i virkelige applikationer, og kan sikkert installeres.

Ikke alle veje moduler er konstrueret eller testes lige. Den nye Multimount ™ vejer moduler er designet til nem installation og til at modstå barske industrielle miljøer. I store tank eller fartøjets installationer vejemoduler ikke kun vejer skibet, men også støtte de tanks og blive en integreret del af hele strukturen, så det ikke vælter, for eksempel.

At have tillid til veje modulet skal den være konstrueret ved brug af finite element analyse (FEA) til at modellere hvor belastningerne vil være. Det, som supplement til fysisk test for at verificere computermodel sikrer det vil sikkert støtte fartøjet. Mange veje modul producenter offentliggøre vurderinger, der underbygger en påstand om støtte, men ikke nødvendigvis udføre FEA og fysiske test, ligesom METTLER TOLEDO gør. Vejemoduler der har overlevet stress og styrke analyse gør installationer sikrere og tilskynde til en længere levetid.

Videoen viser, hvordan omfattende test kvalitet i projekteringsfasen sikrer et produkt af høj kvalitet, og hvordan de innovative SafeLock ™ funktioner lette lettere og sikrere installation.

Mediekontakt:

Bodo Schulte-Ellerbrock
METTLER TOLEDO
+41 44 944 2694
[Email protected]

Mettler-Toledo Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.