← Tilbage til Maintenance & Asset Management kategori

Metalkærdet svejsetråd med meget lavt diffunderbart brint til højstyrkestål

kordetråd

ESAB, en af ​​verdens førende inden for svejsning og skæringsteknologier, lancerer Coreweld 69 LT H4, en metalkorret svejsetråd til højstyrke stål. Denne nye tråd opnår en ydelsesstyrke på 690 MPa eller større og fremragende under-nul sejhed ned til -60 ° C og drager fordel af meget lavt diffunderbart brint.

Velegnet til manuel, mekaniseret eller robot svejsning, Coreweld 69 LT H4 klarer sig yderst godt, når man fremstiller komponenter til applikationer som kraner og løfteudstyr, mobilt maskiner, chassis og karrosseri til erhvervskøretøjer, lasthåndteringsudstyr, hopper og containere.

En væsentlig fordel ved Coreweld 69 LT H4 er det meget lave diffunderbare brint, som er vigtigt for at undgå brintinduceret kuldeudsprøjtning. Faktisk opfylder denne nye forbrugsstoffer kravene i AWS H4 og EN ISO H5, selv efter udsættelse for høje temperaturer og fugtighed. Tråden er også CE-mærket for at indikere, at den er i overensstemmelse med EN ISO 18276-A: T 69 6 Mn2NiMo MM 2 H5.

Til sammen med andre ESAB metaltrådede ledninger er Coreweld 69 LT H4 kendetegnet ved glat lysbueoverførsel, hvilket resulterer i minimal sprøjtning og silica på svejsefladen samt en bred bue, der reducerer risikoen for defekter forårsaget af mangel på fusion . Coreweld 69 LT H4 er velegnet til sprøjtebueoverførselssvejsning i downhand PA og PB positioner ved anvendelse af en argon / CO2 gasblanding med 5-15% CO2.

ESAB Coreweld 69 LT H4 fås på lager eller bestilles i tråddiametre på 1.2, 1.4 og 1.6 mm; kunder kan bestille 16 kg trådkurve eller Marathon Pac ™ bulk pakker.

ESAB er en anerkendt førende inden for svejse- og skæreindustrien. Fra tidssærede processer inden for svejsning og skæring til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering bringer ESAB's fyldmetaller, udstyr og tilbehør løsninger til kunder over hele kloden.

For mere information, besøg www.esab.com eller ring 01992 769515.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link