← Tilbage til Cables, Connectors, Decontactors kategori

Marmon s RSCC til Supply Safety-klasse Kabler til UAE Peaceful Nuclear Energy Project

RSCC Nuclear Cable

RSCC-atomkabel annoncerede i dag, at det vil begynde at fremstille sikkerhedsrelaterede kabler (klasse1E) i år til levering til De Forenede Arabiske Emiraters (UAE) fredelige atomkraftprogram. RSCC blev valgt til at levere kabler i sikkerhedsklasse til Emirates Nuclear Energy Corporation (ENEC) -styrede projekt, bestående af fire APR-1400-reaktorer, der i øjeblikket afventer forskriftsmæssig godkendelse.

RSCC blev udvalgt konkurrencedygtigt på teknisk værdi for at levere strøm-, instrumenterings- og kontrolkabler, der har været kvalificeret til internationale sikkerhedsstandarder for et 60-årigt designliv, selv i tilfælde af alvorlig ulykke eller designbegivenhed (DBE).

RSCC har leveret atomindustrien kontinuerligt i over 40 år, længere end nogen anden kabelproducent. Ud over at levere kabler til hver reaktor i Nordamerika leverer RSCC reaktorer i mere end et dusin lande i hele Asien, Europa og Sydamerika.

RSCC har også leveret sikkerhedsrelaterede kabler til store amerikanske regeringers nukleare anlæg og har kvalificerede sikkerhedsrelaterede kabler til flere nukleare anvendelser end noget andet firma i verden.

"RSCC er glad for at blive valgt til UAE's fredelige atomkraftprogram. RSCC har til dato opfyldt eller overskredet alle testkrav til dato, og vi er overbeviste om vores evne til at gennemføre og aflevere resterende tests til tiden for at imødekomme alle kunders og regulatoriske forventninger og krav," sagde Steven Bonnell, formand for RSCC Wire & Cable.

"Investeringen i højkvalitets kabel i dag er en investering i et sikkert og pålideligt anlæg i morgen. Verifikation af kabelintegritet er afgørende for at opfylde langsigtede præstationsstandarder, og ingen har mere erfaring med kernekabelkvalifikationer end RSCC, " sagde Dennis Chalk, formand for Marmon Engineered Wire & Cable.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

1 Kommentar

 • NIVIN siger:

  Kære hr

  bedes du citere din bedste pris sammen med levering for følgende, også mension selskab eller oprindelse.

  KABEL, IKKE ARMORED, RCC O4C16,600V, 4C, 16AWG ---- (QTY) - 500 FT

  Ikke-pansret elektrisk kabel 214
  Spænding 600 V
  Mat, leder TIN ANNEALED COPPER
  Farve, ydre kappe SORT
  Antal, kerner 3
  Tværsnit, kerner 10 AWG
  Diameter, nominel 0.52 i
  Mat, isolering KROSS-LINKED POLYOLEFIN
  Kredsløbsidentifikation Farve DARK GRAY- (STRØMFØLGER)
  RØD, BLÅ (POWER CONDUCTOR)
  GRØN (GRUNDFØLGER)
  Mat, indvendig jakke NEOPRENE
  Matte, ydre kappe NEOPRENE
  Mærke EXANE
  Producent RSCC WIRE OG KABEL
  Producentens varenummer 03C10

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via