← Tilbage til Pumper kategori

Hovedordre for KSB i Kina til det nye Zhangzhou kraftværk

I slutningen af ​​2016 blev KSB-koncernen tildelt en kontrakt om levering af seks reaktor-kølevæskepumper til brug i de to første enheder i det nye Zhangzhou-kraftværk. Hovedentreprenøren er SEC-KSB Nuclear Pumps & Valves Co., Ltd., et joint venture, der håndterer ordren sammen med KSB Aktiengesellschaft, Tyskland.

Ordren i det trescifrede million euroområde omfatter levering af seks reaktor kølevæskepumper type RSR 750, der hver drives af en 10,000 V højspændingsmotor med en rating på 6600 kW. Den maksimale strømningshastighed for hvert sæt bestående af pumpe og motor er omkring 24,500 kubikmeter pr. Time, og den samlede vægt pr. Pumpe sæt udgør ca. 110 tons.

Omfanget af udbuddet vil desuden omfatte tilbehør såsom specialværktøj og reservedele. Pumperne er indstillet til at blive leveret i 2020 og 2021.

Zhangzhou er beliggende i Fujian-provinsen i den sydøstlige del af Folkerepublikken Kina. Når bestilt, vil de planlagte Zhangzhou kraftværksblokke 1 + 2 har en effekt på 1200 megawatt hver. Der er planlagt i alt seks enheder med en samlet effekt på 7200 megawatt til Zhangzhou webstedet.

KSB Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.