← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Mød HBM på PPMA Total Show 2019

hbm pw27_005

Besøgende i dette års Association for Processing and Packaging Machinery (PPMA Total Show) kan se HBMs nyeste måleopløsninger, herunder PW27-belastningscellen, der gør det muligt for fødevare- og farmaceutiske industrier at udføre hurtig, hygiejnisk vægtprøvning på emballerede produkter.

Oprettet til aseptisk anvendelse, PW27 / 25 er præcis, robust og let at rengøre, hvilket gør den velegnet til de kimfrie, hygiejniske standarder, der kræves af virksomheder, der fremstiller og fylder emballage med fødevarer eller medicin. PW27 er den første belastningscelle - i dette maksimale kapacitetsområde - designet i henhold til standarderne fra European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG).

PW27-belastningscellen er godt beskyttet mod fugt og ekstremt hård (beskyttelsesklasse IP68 / IP69K). Det er forberedt til rengøring med dampstråler og sikrer, at selv kabelpropene er beskyttet. Den integrerede overbelastningsbeskyttelse er op til 1,000% af den maksimale kapacitet, så belastningscellen ikke går i stykker, selvom den ved et uheld er aktiveret under drift eller rengøring.

Besøgende på HBM's stand vil også se på PAD, virksomhedens konnektor til at forbinde analoge transducere og indlæse celler til den digitale verden. Denne praktiske en-kanals forstærker digitaliserer alle analoge belastningsceller og er kompatibel med et M12-stik, hvilket gør det ideelt til kontrolvejning eller påfyldning og dosering.

HBM vil også demonstrere sin robuste og let at rengøre Z6R Bending Beam Load Cell, som gør det muligt for emballageproducenter at veje genstande fra 20 til 200kg. Z6R garanterer høj ydeevne i applikationer med høje krav til hygiejne eller i barske miljøer.

PPMA Total Show, der finder sted fra 1st til 3rd. Oktober, på NEC Birmingham i England, er Storbritanniens største udstilling af forarbejdnings- og emballeringsmaskiner. Besøgende kan netværk, deltage i seminarer, få nye ideer og løsninger - og møde potentielle nye leverandører, påvirkere og tekniske eksperter.

HBM vil være tilgængelig i hele showets varighed på stand C74.

Mere information om HBM er tilgængelig på: www.hbm.com/en

HBM UK Ltd

HBM forsyningstest og måleprodukter og -tjenester til en bred vifte af måleanvendelser på tværs af mange brancher

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link