← Tilbage til Pressure Measurement & Control kategori

Lydniveaumålere fra PCE-instrumenter - Find den rigtige model til enhver anvendelse

pce msm 4

PCE-instrumenter fremstiller og sælger høj kvalitet lydniveau meter til enhver anvendelse: fra små håndholdte til hjemmebrug til bærbare lydniveaukameraer til lokalisering af en støjkilde i store bygninger.

Et stort antal mennesker har at gøre med uacceptabelt støjniveau i private og / eller arbejdsmiljøer. Støj er en meget individuel parameter og er ikke klart definerbar. Det kaldes almindeligvis farlig eller malende lyd. Da støj opfattes ganske subjektivt, kræves en støjniveaumåler for at vise det målte lydtryk i decibel.

En støjværdi i decibel hjælper med at evaluere flystøj, maskinstøj, miljøstøj og støj på arbejdspladsen og tjener som grundlag for forskellige regler. På arbejdspladsen må for eksempel lydniveauer ikke overstige 40 dB. Når sådanne tærskler overskrides, er det tid til at handle for at beskytte arbejdstagernes sundhed.

Til uddannelsesmæssig og privat brug er enkle støjmålere uden en Min / Max-funktion tilstrækkelige. Ved langtidsmålinger, f.eks. Ved måling af trafik eller støj i nabolaget, kan en lydniveaumeter med en datalogger-funktion vise sig meget nyttig. Disse dataloggere gemmer de erhvervede data til senere evaluering.

Støjniveauets måler til at gemme rå data målt i et bestemt tidsrum er især vigtigt i arbejdsmiljøet, hvor det er vigtigt at se de gemte målinger med forskellige anvendte filtre.

pce msm 4

Et eksempel på en støjmåleranvendelse inden for erhvervssikkerheden er beregningen af ​​en tidsvægtet middelværdi af det målte lydtryk under hensyntagen til nogle specielle logaritmer. Denne værdi kaldes LEQ (ækvivalent kontinuerligt lydniveau) og bruges som en referenceværdi i arbejdstageres støjbeskyttelse i hele Europa.

Når det kommer til at identificere støj, har PCE Instruments den rigtige lydniveaumeter til dig. Nogle modeller opfylder alle krav til lydniveaumålinger i overensstemmelse med IEC 61672-1 standarder, men der er også en hel del grundlæggende støjmålere til hjemmebrug.

Mere information findes på PCE-instrumenterne Lydniveaumålere side

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via