← Tilbage til Bearings kategori

Lav friktion, lavt slid og langt liv: Sfæriske Plain Bearings og Rod Ends

sfæriske glidelejer

Schaeffler ser en stigning i efterspørgslen efter det dokumenterede udvalg af kugleformede glidelejer og stænger af høj kvalitet. Efterspørgslen kommer fra en række industrisektorer, herunder byggeprojekter, minedrift og entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, jernbanekøretøjer, sporvogne, sportsudstyr, trykkerier, pumper, elværktøjer og vindenergi.

Schaeffler tilbyder et omfattende udvalg af vedligeholdelsesfrie glidelejer. Innovative glidebærende materialer anvendes, såsom ELGOGLIDE, ELGOTEX og metalpolymerkompositten E40.

Disse PTFE-baserede glidebærende materialer muliggør ultra-lave friktionskoefficienter for sfæriske glidelejer og stangenden, samtidig med at der sikres lavt slid og meget lange livscykler. Vedligeholdelsesfri glidelejer reducerer reduceret smøremiddel og vedligeholdelsesomkostninger, da de ikke kræver nogen olie eller fedt, samtidig med at de er meget miljøvenlige.

Sfæriske glidelejer

Med mere end 60 års glideleje ekspertise, er Schaeffler markedsleder inden for design og fremstilling af disse lejer. Sfæriske glidelejer fra Schaeffler forbedrer ydeevne for maskiner og udstyr, køretøjer og udstyr. Holdbar og i stand til at understøtte tunge belastninger, de sikrer pålidelig drift, selv under hårde miljøforhold. Produktprogrammet er også rettet mod vedligeholdelsesfri drift.

En række tilgængelige lagerflader betyder, at kunderne kan vælge det rigtige lager for deres applikation og driftsforhold.

Sfæriske glidelejer med ELGOGLIDE

ELGOGLIDE mærket bruger højtydende, vedligeholdelsesfrie glidematerialer baseret på Teflon stof. Egnet til dynamisk belastning ved kontaktpresninger fra 1 til 300 MPa, er disse lejer særligt velegnede til applikationer, som kræver minimal friktion.

Radiale sfæriske glidelejer omfatter indvendige og ydre ringe med vedligeholdelsesfrie glideleje fremstillet af ELGOGLIDE®, PTFE-komposit eller PTFE-bronzefilm. Det betyder, at de er egnede til alternerende dynamiske belastninger. Store sfæriske glidelejer (diametre fra 320mm op til 1,000mm) tilhører X-life premium-kvalitet, højtydende klasse.

Vinkelkontakt sfæriske glidelejer omfatter indre og ydre ringe med ELGOGLIDE®. Udover radiale belastninger kan de også understøtte høj aksial belastning.

Aksiale sfæriske glidelejer omfatter akselplacering og husplaceringsskiver med ELGOGLIDE®. Store sfæriske glidelejer (diametre fra 220mm) tilhører X-life premium-kvalitet, højtydende klasse.

Sfæriske glidelejer med PTFE glidende overflader

Schaeffler tilbyder forskellige PTFE-baserede glidematerialer til specifikke anvendelser, især til små diametre. Disse omfatter et PTFE kompositmateriale til kompakte radiale kugleformede glidelejer til små konvolutter med borediametre så små som 6mm, til kontakttryk op til 100 MPa. En PTFE folie er også tilvejebragt til kompakte kugleformede glidelejer med tomme dimensioner.

Rod slutter

Schaeffler tilbyder en bred vifte af stangdesign i både vedligeholdelsesfrie og vedligeholdelsesmæssige krævede versioner.

Vedligeholdelsesfrie stangender omfatter et hus med integreret skaft og et vedligeholdelsesfrit sfærisk glideleje. De kan understøtte radialkræfter i træk eller komprimering og er velegnede til langsomme bevægelser med små eller moderate drejevinkler, til ensidige belastninger og under visse forhold for skiftebelastninger.

For mere information kontakt venligst Schaeffler UK's Communications & Branding Department på [Email protected]

www.schaeffler.co.uk

Schaeffler (UK)

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link