← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Loma forklarer, hvordan indarbejdelse af funktionelle 'fiasko' i inspektionsudstyr forbedrer fødevaresikkerheden

Loma Failsafe Funktioner Metaldetektor

Hjælper med at undgå dyre produktindretninger, skader på brandets omdømme og nedetid

Loma Systems understreger vigtigheden af ​​at inkorporere funktionelle fejlsikre foranstaltninger i metaldetektorer, kontrolvægte og røntgeninspektionsudstyr, der typisk er installeret på Critical Control Points (CCP) i fødevareproduktionsfaciliteter. Virksomhedens innovative fejlsikre funktioner er specielt designet til at forbedre sikkerheden og hjælpe med at undgå tilbagekaldelser af produkter samt forhindre skader på brandets omdømme og dyre driftsstop.


Fødevareproducenter spiller en væsentlig rolle i gennemførelsen af ​​sikkerhedspolitikker, processer og maskiner for at sikre beskyttelse mod forurenende stoffer som metal. Selv med nutidig reguleringskontrol og detailhandlernes stadig strengere praksiskoder kan sikkerhed stadig være kompromitteret. Imidlertid kan potentielle fremmedlegemer detekteres og stoppes ved CCP'er med de korrekte funktionelle fejlsikre løsninger.

For at hjælpe med at detektere forurenede produkter og sikre, at der træffes korrigerende forholdsregler, er Loma's avancerede inspektionsteknologi udviklet til at tilbyde smart og pålidelig yderligere funktionalitet eller 'fejlsikker' funktioner, der kontrollerer integriteten af ​​inspektionssystemet, ofte brugt som CCP .

Loma IQ4 Metaldetektorer, CW3 Checkweighers og X5 røntgeninspektionssystemer er designet til at være fejlsikker i tilfælde af et problem og give en sekundær sikkerhedskopi for at sikre, at en arbejdsmetode fungerer korrekt. hjælpe med at sikre, at en fødevareanlæg er kommercielt bæredygtig, etisk og holder alle i sikkerhed.

For eksempel registrerer sensorer svigt i trykluftforsyningen som en del af en afvisningsmekanisme. Hvis der ikke er luft, vil mekanismen ikke aktiveres og derefter fjerne det afviste produkt fra linjen.

Andre fejlsikre funktioner inkluderer sensorer, der tæller og bekræfter, at en pakke med succes er blevet afvist i affaldsbakken, og at en afvisningsbeholder faktisk er lukket, så transportøren kan betjenes. Afvise skraldespande er låst, så kun autoriseret personale kan håndtere afvist produkt, mens sensorer registrerer, når de er fulde.

Loma-maskiner kan også prale af den nyeste systemsikkerhed med multi-level brugeradgangshåndtering, adgangskoder og transportbånd for at forhindre, at operatører manipulerer med produktet og risikerer for personskader, når det har bestået CCP. Derudover har Loma rapporteringsevner, der dokumenterer produkter, der er afvist for at hjælpe styringen af ​​linjen og for at have robuste revisionsprocesser på plads.

Toby Kemp, Global Marketing Manager hos Loma kommenterer: ”Alle drager fordel af, at fiasko er på plads hos CCP'er, da fødevareproducenten bestræber sig på at afbøde sikkerhedsspørgsmål på fabrikken. Hvor der forekommer et forurenende problem, er disse fejlsikre funktioner væsentlige og branchens bedste praksis for at demonstrere en nul-tolerance holdning til fremmedlegems kontaminering. Det giver også optimal produktintegritet, så både forhandler- og forbrugersikkerhedsforventninger er opfyldt, og der skades ingen skade. ”

Han tilføjer: "Fejlsikkerhedsfaciliteter, der findes på CCP'er, er vigtige for at sikre, at producenterne overholder detailhandlerne 'Code of Practice og sikrer nye forretningsmuligheder i fremtiden."

Loma har årtiers erfaring med at samarbejde med detailhandlere, der hjælper med at udvikle meningsfulde kodekser for praksis. Med denne viden tilbyder Loma rådgivning om passende funktionalitet og de rigtige fejlsikre løsninger for at sikre overholdelse.
ENDS

For produktforespørgsler bedes du kontakte: Lisa Stevens, Telefon: + 44 (0) 1252 893300 Web: www.loma.com E-mail:yourid@yourmail.com [Email protected]

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link