← Tilbage til Level Measurement & Control kategori

Niveaumålingsløsninger til dampgenvindingsenheder

En dampgenvindingsenhed indfanger værdifulde flygtige organiske forbindelser og andre rige gasstrømme, som ellers kan være et væsentligt miljøforurenende stof. Dampgenvindingsanlæg anvendes i stigende grad i naturgasforarbejdningsanlæg af forskellige årsager.

Forbindelser, der inddrives i disse enheder, kan selv sælges af anlægget og øge plantens fortjeneste og produktive kapaciteter. Derudover reducerer luftforurening og -emissioner ved hjælp af en dampgenvindingsenhed genvinding af gasser, der ellers ville blive frigivet til atmosfæren eller brændt i en flare.

Dampgenvindingsenheder samles fra lager- og lastanlæg, fordamper dampene og returnerer de flydende carbonhydrider tilbage til opbevaring. Metoder til genopretning af dampe omfatter absorption, kondensering, adsorption og simpel afkøling.

En ny teknologi kendt som ejektor dampgenvinding skaber et lukket kredsløbssystem for at genvinde gasdampen og reducere metanemissionerne. I alle tilfælde giver den enkle, økonomiske procesenhed EPA-overholdelse og forbedrer driftsøkonomier ved at opfange op til 95% af flygtige emissioner.

Dette blog-indlæg, som er en del af Magnetrol®-blogserien om naturgasbehandlingsapplikationer, diskuterer, hvordan niveauinstrumentering spiller en rolle for at sikre dampgenvindingsenheder fungerer effektivt og genoprette så meget af emissionerne som muligt.

Niveaumåling Udfordringer og overvejelser

Kritisk til VRU er flash tromlen hvor dampe er flydende. Væskeniveau kontrol af flash tromlen er afgørende. Uden pålidelig, præcis niveau instrumentering vil væskeprocessen blive kompromitteret og mindre effektiv.

Derudover kræver flashdrummer som dem, der er til stede i dampgenvindingsenheder, niveaumålingsløsninger, som er i stand til at modstå høje temperaturer og tryk.

Niveau måle løsninger

MAGNETROL har produceret niveaumålingsløsninger til dampgenvindingsenheder:

  • For punktniveau:

Serie 3 ekstern cage level switch; Tuffy® II float-aktiveret switch; Echotel® Model 961 ultralydkontakt; eller Thermatel® TD1 / TD2 termisk dispersionsafbryder

  • For kontinuerligt niveau:

Eclipse® Model 706 styret bølge radar sender eller E3 Modulevel® forskydningssender

  • Til visuel indikation:

Atlas eller Aurora® magnetiske niveau indikatorer

Mere information

For yderligere information om niveaumålingsløsninger til dampgenvindingsanlæg og andre naturgasbehandlingsapplikationer, download gasbearbejdningsbrochuren.

Magnetrol International UK

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.