← Tilbage til Level Measurement & Control kategori

Niveaumålingsløsninger til oliefiltrering

oliefiltrering

Filtrering er processen med at fjerne forurenende komponenter fra procesmedier. Filtrerede medier kan omfatte luft, damp, komprimeret luft, gas og væsker i en bred vifte af viskositeter.


Væsker, der almindeligvis filtreres, omfatter vand, opløsningsmidler, varmeoverførselsvæsker, kulbrinter, maling og belægninger, pulveropslæmning, drikkevarer, farmaceutiske produkter, spiselige olier, fødevarer, brændstoffer og smøreolier. Filtreringsprocessen er afgørende for en række industrier og sikrer et renset slutprodukt, glidende maskiner og reduktion af nedetid i udstyr.

Dette blog-indlæg, som er en del af Magnetrol® serien på modulære slidsystemer, diskuterer oliefiltrering, en af ​​de mest almindelige filtreringsapplikationer. Det fremhæver også niveaumålingsløsninger til oliefiltreringssystemer, der er konfigureret som skids.

Hydraulisk olie, turbineolie, smøreolie, gearolie, transformerolie og dieselbrændstof filtreres almindeligvis. Vedligeholdelse af væskefylighed øger levetiden for kritiske komponenter på alt rotationsudstyr.

Et brændstof- eller oliefiltreringsskid inkorporerer typisk et sekventielt multifunktionsfiltreringssystem til dehydrering, afgassning, fjernelse af partikler og fjernelse af flygtige stoffer. Brændstof- og olieskred er udviklet til specifikke typer kinematiske viskositeter og flashpunkter. Opbevaret brændstof eller olie passerer typisk gennem filtreringsprocessen og videre til en dagstank til opbevaring.

Niveau måle løsninger

Nedenfor er der almindeligt anvendte niveaumålingsapplikationer til brændstof- eller oliefiltreringsskred og deres tilhørende niveaumålingsløsninger:

  • Brændstof / Olie Opbevaring Tank: Store tanke er typisk ikke inkluderet på en filtreringsskid; Selv om der er mindre, kan beholdere til separatorfoder medtages. Sikkerhedscertificerede niveaukontakter og sendere er nødvendige for væsker med lave flashpunkter. For kontinuerligt niveau anbefales Eclipse® Model 706 styret bølge radar transmitter på små tanke; E3 Modulevel® forskydningssender eller Pulsar® Model R86 radar transmitter anbefales på store tanke. Til punktniveau anbefales Tuffy® II float-kontakten eller Echotel® 961 / 962.
  • Vandskibsfart: Det første skridt i filtrering af en olie- eller brændstofstrøm er at adskille olie eller brændstof og vandet i separate strømme. Interface niveau måling vil aktivere en ventil for at justere fartøjets niveau. For kontinuerligt niveau anbefales ECLIPSE Model 706 styret bølge radar transmitter eller E3 MODULEVEL forskydningssenderen. Til punktniveau anbefales en ekstern cage float level switch eller Thermatel® TD2 termisk spredningsomskifter.
  • Spildevand tank: Spildevand fra separationsprocessen opsamles i en dedikeret indsamlingstank overvåget for niveau. På højt niveau aktiverer en niveaukontrol en dumpventil for at rense vandet til afløb eller til yderligere behandling. For kontinuerligt niveau anbefales Echotel® Model 355 ikke-kontakt ultralydsender eller Model R82 radar transmitteren. Til punktniveau anbefales ECHOTEL Model 910 ultralydkontakt.
  • Dag Tank til brændstof eller olie: Dagtanken er typisk et cylindrisk stålfartøj med en kapacitet til opbevaring af en fire til otte timers tilførsel af brændselsolie. Niveaukontrol sikrer korrekt væskeniveau. For kontinuerligt niveau styres ECLIPSE Model 706 bølge radar transmitter; E3 MODULEVEL forskydnings senderen; PULSAR Model R86 radar transmitter; eller model R82 senderen anbefales. Til punktniveau anbefales modellerne A15 eller B15 forplacerede forskydninger eller ECHOTEL Model 961 / 962 ultralydkontakten.

Mere information

For mere information om niveaumålingsløsninger til brændstof- og oliefiltreringsslanger eller andre modulære slædesystemer, download brochuren for modulære skidsystemer.

Magnetrol International UK

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.