← Tilbage til Enviro Monitoring, Recycling & Wastewater kategori

Niveaumålingsløsninger til makeupvandbehandling

damp gen elementer v5 makeup vand

Makeupvandbehandling er en kritisk komponent i dampgenerering. Det er midlerne til at forsyne systemet igen med vand, der er egnet til kedel og andre operationer, som uanset grund mistede i cyklussen.

I modsætning til de tidligere applikationer, der blev drøftet i Magnetrol® blogserien om dampgenerationscyklus, handler niveaukontrol til vandbehandlingsprocessen ikke nødvendigvis om effektivitet, men snarere om nøjagtighed, pålidelighed og sikkerhed, samtidig med at den leverer korrekt lagerstyring for at sikre kemisk og makeup vand udbud imødekommer efterspørgsel.

I dette indlæg er der fokus på den kemiske komponent i makeup-vandbehandlingen, da det giver vanskeligheder for niveausteknologier, der kan fungere perfekt til ikke-kemiske anvendelser relateret til vandbehandlingsprocessen eller dem med begrænsede variationer i indholdet af fartøjets damp plads. Selvom vigtige målinger såsom ammoniak, syre, kaustiske og andre kemiske lagertanke ikke er vanskelige niveapplikationer af nogen strækning, kan små nuancer i, hvordan skibene overvåges i forhold til niveausteknologi, have en dramatisk effekt på den daglige praksis og pålidelighed af den eller de anvendte instrumenter.

Der er desuden sikkerhedshensyn ved påfyldning af kemikalier såvel som vedligeholdelsesomkostninger på kort og lang sigt, som kan løses samtidig med lagerovervågning ved at implementere et par enkle, omkostningseffektive ændringer i instrumenteringspakken.

Niveaumåling Udfordringer og overvejelser

Kemisk opbevaring, demineralisering og vandhovedtanke findes i forskellige former og størrelser, sædvanligvis vandrette eller lodrette kar, 6 til 10 fod i diameter / højde, idet ammoniaklager og demineraliseringsbeholdere er den største. Det er ikke ualmindeligt at se en type niveausender (ultralyd er den mest udbredte) installeret for at give niveauindikation til kontrolrummet med et lokalt display i bunden af ​​tanken, enten i serie med 4 – 20 mA senderoutput eller gentages fra kontrolrummet. Signalet til kontrolrummet sporer inventar, fungerer som en høj alarm for overfyldningssikring og fastlægger intervallet for efterforsyning. Den lokale skærm gør det lettere at overvåge aflastningen af ​​kemikalier fra leverandørens lastbil.

Nøjagtighed, pålidelighed og synlighed i dynamiske fartøjsmiljøer og driftsscenarier er et niveauteknologiens bedste egenskaber, når man adresserer kemiske oplagringsapplikationer. Omkostninger er altid en forhåndsovervejelse for disse tilsyneladende mindre komplicerede målinger. Ikke desto mindre kan ydeevne på disse to områder have en målbar indflydelse på de "reelle" ejerskabsomkostninger for et anlæg.

Niveau måle løsninger

Ethvert antal niveauteknologier kan og er blevet brugt til at adressere kemisk opbevaring. At overholde principperne om at minimere antallet af variabler (f.eks. Sårbarhed over for procesdynamik, kalibrering, hardwarekompleksitet osv.), Der kan påvirke en teknologis evne til at udføre som tilsigtet, er et vigtigt trin i at reducere de samlede ejendomsomkostninger.

Guidet bølge (kontakt) radar såvel som dens gennemluft (ikke-kontakt) radar-modstykke udmærker sig i disse områder. Magnetiske niveauindikatorer (MLI), der fungerer sammen med begge typer radarteknologi eller kombineret med en magnetostriktiv niveausender, giver redundans og teknologidiversitet, samtidig med at det øger synligheden for forbedret sikkerhed under genforsyningsoperationer. Der er også den ekstra fordel ved redundans, når du kontrollerer den primære senders ydelse under periodiske inspektioner på planlagte afbrydelser eller under fejlfinding.

Dette indebærer ikke, at der sendes ultralydsniveau uden kontakt eller andre teknologier er ikke op til opgaven. Kort sagt er radar ligeglad med ændringerne i indholdet i damprummet for disse kar, der forekommer i løbet af dagen. Ofte påvirker disse ændringer en teknologi, der forårsager, hvad der kan benævnes generende alarmer, fx intermitterende signaltab, eller når niveauindikationen kun bliver uberegnelig for kun at komme sig om det tidspunkt, en tekniker ankommer til scenen. Disse typer problemer er vanskelige at isolere på grund af deres intermitterende karakter, og det faktum, at de ikke kan knyttes til en installation, konfiguration eller hardware-anomali.

Nøjagtighed, pålidelighed og synlighed i dynamiske fartøjsmiljøer og driftsscenarier er et niveauteknologiens bedste egenskaber, når man adresserer kemiske oplagringsapplikationer. MAGNETROLs styrede bølgeradarsender, Eclipse® Model 706, er fremragende ved at give nøjagtige aflæsninger, selv i damptunge og højtemperaturindstillinger.

Så enkle som nogle af disse niveau applikationer vises, er der ingen mangel på tilfælde, hvor de bidrager uforholdsmæssigt til idriftsættelses- og vedligeholdelsesbudgetterne simpelthen fordi de ikke kan rumme hele bredden af ​​applikationsdynamikken.

Hvis du vælger en teknologi-centreret versus en one-size-fit-all tilgang til applikationer i hele vandbehandlingsprocessen, reduceres både kort- og langsigtede ejerskabsomkostninger. Dette muliggør implementering og realisering af omkostningsfordelene ved entry-level-teknologier til mindre anstrengende applikationer, samtidig med at omkostningerne minimeres for dem med variationer i damprummet (f.eks. Damp, kemisk sammensætning, overdreven kondensation osv.), Som alle kan ødelægge ødelæggelse på et instrument ydeevne såvel som et fabriks vedligeholdelsesbudget.

Mere information

For mere information om niveaumålingsløsninger til makeupvandbehandling og andre applikationer til dampgenerering, download dampgenerationslandingssiden.

Magnetrol International UK

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link