← Tilbage til Pumper kategori

Erfaringer med Grundfos Ecademy

PantherMedia 4187343

Et af de største problemer, vi alle står overfor, er at finde tiden til at få adgang til oplysninger, der ville være nyttige for os. Ofte er dette 'rart at have' information, der indebærer, at vi er i stand til at finde tid til at lære om mere generelle forretningsrelaterede emner. Det er her, online uddannelsesnav, Grundfos Ecademy, kan hjælpe.

Udviklet specifikt til at imødekomme behovene hos fagfolk i pumpebranchen, kan du drage fordel af den indbyggede fleksibilitet, der tilbydes af Grundfos Ecademy. Dette betyder, at uanset om dit fokus er på store eller små projekter, eller om du er involveret i at levere eller specificere pumper inden for en husstand eller i større forretningsbygninger; eller måske opererer du hovedsageligt inden for industrielle applikationer eller specialiserer dig i vandværker; der er specifikke moduler, der er designet til at hjælpe dig med at få en dybere indsigt i mange af de pumpeudfordringer, du måtte støde på.

I dag leverer Grundfos Ecademy en bred vifte af emner, der er tilgængelige 24 / 7 fra en smartphone, tablet eller computer og fortsætter med at levere det løfte om at inkorporere en bred vifte af temaer. Dette betyder, at emner dækker mange forskellige applikationer, forskellige pumpeproduktfamilier såvel som at se på teorien bag konstruktionen. For nemheds skyld leveres alle disse læringsmoduler i bidstykker.

Find ud af mere og se, hvilke af de mange emner der vil appellere til dig ved at besøge www.grundfos.co.uk/ecademy

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link