← Tilbage til Bearings kategori

Lejer til rullende møller med nyudviklet vandbestandigt fedt giver lang levetid

forseglet fire række konisk rulleleje

NSK har udviklet sine seneste firerækkede koniske rullelejer til valseværker for at tilbyde en række klasseledende ydelser og miljømæssige fordele. Arbejdsrullelejerne bruger nyudviklet, vandafvisende fedt, der er fuldt forseglet i lejets begrænsninger.

Med de nye lejer er levetiden typisk fordoblet under udfordrende forhold som dem, hvor der er stor risiko for vandindtrængning. Derudover betyder den forseglede konstruktion, at fedtforbruget er langt mindre end det, der vises med et konventionelt 'åbent' -lager, mens risikoen for forurening af miljøet er meget reduceret.

NSKs nye lang levetid, fire-række, forseglede koniske rullelejer med nye AQGRD-fedt leverer en primær efterspørgsel efter valseværker: kravet til arbejdsrullelejer, der holder. Rullemøller bruger typisk par arbejdsruller til at rulle plader af stål eller andre metaller til specifikke former, såsom plader.

skematisk valsemølle

Et arbejdsskema af en valsemølle, der viser arbejdsruller og sikkerhedskopieruller

Dette arbejde er særlig krævende for lejerne, der skal bære store belastninger ved høje hastigheder og temperaturer og udholde konstant udsættelse for vandspray og metalpartikler.

Disse svære driftsbetingelser kan føre til for tidlig bæresvigt på grund af mangler såsom fladning. Flagning opstår, når træthed får små stykker bæremateriale til at adskille sig fra den glatte overflade af banen. Denne effekt skaber grove regioner, der til sidst gør lejet ubrugeligt.

koniske rullelejer - vandafvisende AQGRD-fedt

NSKs seneste forseglede firerads koniske rullelejer pakket med vand-
resistent AQGRD-fedt, der giver dobbelt så lang levetid på
konventionelle lejer

Den vigtigste innovation designet til at hjælpe med at bekæmpe sådanne problemer er det nyudviklede AQGRD vandresistente fedt. Optimeret fedtkomposition skaber en tykkere oliefilm og beskyttelseslag mellem bane og ruller, hvilket forhindrer direkte kontakt uden smøring samt forhindrer korrosion.

Rustforebyggelse er vigtig, da skadelige defekter, såsom flagning, der kompromitterer levetiden, stammer fra områder med korrosion. I sidste ende reducerer længere levetid vedligeholdelsesomkostninger og øger driftseffektiviteten. Eftersom lejerne har brug for mindre hyppig udskiftning, hjælper de med til at minimere kulstofaftryk og ressourceforbrug.

Bortset fra fordelene ved lang levetid vil reduceret materiale- og energiforbrug også resultere i forhold til udskiftningscyklusserne for konventionelle lejer, hvilket igen hjælper med at sænke CO2-emissionerne.

Fremover vil NSK fortsætte med at udvikle og fremstille produkter, der er rettet mod at realisere et bæredygtigt samfund.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link