← Tilbage til Maintenance & Asset Management kategori

Leje Station flytter lavt niveau adgang udendørs

Leje Station, PecoLift, Vp Plc gruppe, lavt niveau adgang

Hire Station, der er medlem af Vp Plc-koncernen, viste sin opfindsomhed med at tilbyde lavniveauadgangsløsninger på det seneste Network Rail-spor og planteudstilling. Udstillet på Vp-gruppestativet var en variant af PecoLift, som er specielt designet til udendørs brug.

Den kompakte PecoLift er den første "non-powered" powered access platform. Det bruger ikke batterier - så ingen opladningsbehov eller strømforbrug - bare træk på og drej håndtaget. Ved hjælp af en unik viklingsmekanisme kræver adgangsplatformen minimal indsats fra operatøren for at opnå en sikker arbejdshøjde på 3.5-målere, og hjulene bremses automatisk på højde.

Graham Haigh, som er forretningsudviklingsdirektør for den specialiserede lejestation, der beskæftiger sig med lavt niveauadgang for sektorer som facilitetsstyring, petrokemisk og jernbane, forklarer: "Ligesom mange lavniveauadgangsprodukter er standard PecoLift ikke vind- bedømt og er derfor kun egnet til indendørs brug, på en plan overflade. Men på Hire Station kunne vi se stort potentiale for dette produkt i udendørs vedligeholdelsesapplikationer. Sammen med producenten kom vi op med en vindranket PecoLift, som har alle de nødvendige egenskaber til at arbejde i det åbne. Den nyoprettede PecoLift giver fremragende stabilitet, der kan betjenes på gradienter op til tre grader og har en vindværdi på 12.5m / s. "

Hire Station rapporterer, at den nu har modtaget levering af den oprindelige serie produktionsmaskiner, med yderligere enheder bestilt til at færdiggøre lejeflåden, og har allerede placeret udstyr med kunder. Indledende kontrakter for den nye PecoLift omfatter 10-enheder til leje til Hertel (UK) Ltd - en førende leverandør af vedligeholdelses- og facilitetsadministrationstjenester.

For yderligere information om lejestation og adgang til lavt niveau:

Kontakt Graham Haigh på 0844 8920137 eller besøg www.lowlevelaccess.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via