← Tilbage til Process Control & Automation kategori

Lær, hvordan en switch til robotter kunne hjælpe med at transformere din konkurrenceevne

abb robotics omdanne konkurrenceevne

Hvis du nogensinde har overvejet at tilføje robotter til din produktionslinje, men ikke ved, hvor du skal starte, kan ABBs Switch to Robots seminar være præcis det, du har brug for. På plads på ABBs Milton Keynes træningssted tirsdag 2nd July 2019, vil seminaret give en enkel trinvis vejledning til at introducere robotautomatisering til fabriksgulvet.

Begyndende med spørgsmålet 'Hvordan ved du, om du har brug for en robot?', Vil arrangementet dække de vigtigste aspekter ved at udvikle, specificere og finansiere en robotinstallation. ABB vil demonstrere, hvordan man udvikler den rigtige løsning til dine behov, og hvordan man beregner det potentielle investeringsafkast, der kan opnås i forskellige typer applikationer.

Der vil også være mulighed for at lære af erfaringerne fra en SMV-producent, der har introduceret robotter til deres fabriksgulve, plus chancen for at få praktisk erfaring med at drive en robot i ABBs Robot Training Center.

"Storbritanniens producenter kæmper for at holde trit med andre førende nationer, der hurtigt kan producere varer af høj kvalitet til lave omkostninger. For at britiske små og mellemstore virksomheder skal forblive konkurrencedygtige og øge deres produktivitet, skal de omfavne de nyeste produktionsteknologier " siger Nigel Platt, LBL Manager for ABB Robotics i Storbritannien og Irland.

"Vores Switch to Robots event er designet til at hjælpe virksomheder med at identificere, om en robot kan være gavnlig og forklare de trin, de skal tage for at finde den bedste løsning til deres behov."

For at bestille dit sted, vær venlig besøge her eller ring 01908 350300, ref. 'Skift til robotter seminar - juli'.

ABB El teknik

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via