← Tilbage til IT, Management Systems & Software kategori

Leading Simulation Platform fremskynder tidlig designudforskning og øger produktets ydeevne

Metso vil udvikle den næste generation af dets flowstyringsudstyr hurtigere og mere økonomisk takket være en ny aftale med ANSYS (NASDAQ: ANSS), der udvider sin adgang til tekniske simuleringssoftware og -tjenester.

Simulationen bliver mere gennemgribende og vedtages over hele produktets livscyklus. ANSYS-simulering gør det muligt for Metso at bevæge sig ud over at skabe komplette digitale prototyper og udvide grænserne for simulering på forhånd i udviklingsprocessen til digital udforskning. Denne aftale giver Metso adgang til ANSYS 'multiphysik simuleringsplatform til at designe og udvikle en række produkter, der serverer olie-, gas-, papirmasse- og papirindustrien. Metso vil også have fleksibel licensadgang og ekspertydelser for at muliggøre uhindret samarbejde digitalt, simulere og teste sine innovative produkter.

Tidlige design beslutninger låse tæt på 80 procent af et produkts udviklingsomkostninger. Med ANSYS 'digitale udforskning kapaciteter, kan Metso teste hundredvis af mulige koncepter tidligt i designfasen og hurtigt at vurdere en række krav produkt ydeevne. Metso designere og produktudviklere ingeniører kan også identificere optimale kombinationer samtidig fjerne afsidesliggende designs til at udvikle løsninger, der forbedrer sikkerheden, minimerer nedetid og sikre problemfri drift af kundernes processer - sparer tid og penge.

"I mere end 90 år har vi leveret overlegne ventiler til vores kunder i olie og gas, papirmasse og papir, raffinering og den kemiske industri. Vores kunder nyder godt af simulation gennem øget ydeevne, sikkerhed og pålidelighed af vores produkter, "siger Jukka Borgman, direktør for teknologiudvikling, Metso. "Ved at bruge simulation tidligt i designprocessen, kan vi designe og teste gentagelser i timer, i stedet for dage eller uger. Dette er en stor fordel for vores produktudvikling, så vi kan skære ned på antallet af laboratorieforsøg, og samtidig øge ydeevne, sikkerhed og pålidelighed, uden at gå på kompromis på produktkvalitet eller påvirker vores bundlinje. "

"Metso er kendt for sin produktkvalitet og avancerede teknologier til flowkontrol. De er ansvarlige for at udvikle nogle af de mest effektive og effektive strømningskontrol-, minedrift- og aggregatprodukter i verden ", siger Rob Harwood, global industri direktør, ANSYS. "Disse komplekse maskiner demonstrerer, hvordan engineering simulering er kernen i designet af den næste generation af industriprodukter. Vi er overbeviste om, at vores simuleringsplatform vil forbedre Metsos produktudvikling og deres udviklingsprocesser yderligere ved at understøtte komplette digitale prototyper og gøre det muligt for dem at gøre endnu mere digital udforskning på forhånd i designprocessen. "

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.