← Tilbage til Enviro Monitoring, Recycling & Wastewater kategori

Ledende elektrokloreringssystem nu godkendt til brug på offentlige vandforsyninger

elektrochloreringssystem

En af Storbritanniens førende producenter af industrielle og kommercielle vandrensningsløsninger har meddelt, at dets elektrochloreringssystem er blevet godkendt til brug på britiske offentlige vandforsyninger.

Gaffey Technical Services, som er internationalt anerkendt for sin tekniske ekspertise og innovative produktudvikling, har afsløret, at dets Hyprolyser® 280-2200-system nu er godkendt i henhold til regulativ 31 for vandforsyningsregulativet 2000.

Dette anerkender endvidere kvaliteten af ​​Hyprolyser-systemet, som allerede har fundet stor succes på forskellige vand- og almindeligt behandlingsapplikationer.

Gaffey Hyprolyser®-systemet er blevet udpræget i kommercielt og kommunalt spildevand, privat drikkevand og swimmingpool applikationer. Det bruger markedsledende teknologi til at generere natriumhypochlorit ved at anvende en elektrisk strøm til en vand- og saltopløsning. Dette eliminerer behovet for at opbevare klor på stedet, og det giver en pålidelig, lavrisikologisk og miljøvenlig løsning til desinfektion af vand.

"Denne seneste anerkendelse markerer en betydelig præstation og er et andet skridt fremad i de fremskridt, vi har gjort med Hyprolyser® produktprogrammet," kommentarer teknisk direktør, Andrew Gaffey.

"Der er over 300 Hyprolyser®-systemer til brug på større vandbehandlingsapplikationer over hele verden. Disse omfatter forlystelsesparker, spildevandsrensningsanlæg, industri- og fødevareforarbejdningsprocesser samt højt profilerede installationer som Edinburgh Royal Commonwealth Pool, Center Parcs i Woburn Forest og Logan Solar Water Treatment-projektet i Queensland, Australien.

"Dette nye overensstemmelsesniveau til brug i drikkevand viser, at vores Hyprolyser® 280-2200-system genererer et kvalitetsprodukt og opfylder strenge standarder for kemiske urenheder og toksikologi. Dette åbner et helt nyt sæt muligheder for Hyprolyser®-systemet og vil gøre det muligt for langt flere organisationer at drage fordel af de mange fordele, det giver. "

Hyprolyser® giver meget høje standarder for produkt- og driftssikkerhed. Det bruger salt til elektrochloreringsprocessen og producerer en chloropløsningsstyrke under 1%. Dette eliminerer både afhjælpende klorinjektorvedligeholdelse og behovet for at håndtere farlige klorbaserede kemikalier.

Resultatet er et lavfare arbejdsområde, enkle operationelle krav, der let kan håndteres af ikke-teknisk personale og en reduktion af både behovet for pH-korrektionskemikalier og regelmæssig specialiseret service, som alle har en positiv indvirkning på hele -life system omkostninger.

Systemet er uafhængigt vurderet for farlig områdeklassificering, hvilket viser, at alle modeller i Hyprolyser® 280-2200-serien ikke skaber eksterne farlige zoner.

Det unikke Hyprolyser®-design er let at bruge og service, og giver langvarig pålidelighed af elektrolyseren. Nu også tilgængelig på udlejningsbasis kan det være yderst omkostningseffektivt, så brugeren kan finansiere systemet fra de omkostningsbesparelser, det genererer.

Da 2014 Gaffey har eksporteret Hyprolyser®-produkter til over 17 forskellige lande, herunder Canada, Australien og UAE.

For yderligere informationer besøg www.gaffey.co.uk, E-mail [Email protected] eller ring + 44 (0) 1254 350180

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link