← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

Low Flow Flow Meters Ideel til næsten enhver lav flow applikation

lav flow flow meter

Titan Enterprises er en førende international producent af ultralydsstrømsmålere, der er i stand til at måle meget lavt flow, ned til 2 ml / min.

Atrato-sortimentet af inline-flowstrømsmålere fra Titan Enterprises bruger patenteret ultralydteknologi, som gør det muligt at operere med fremragende nøjagtighed over meget brede flowområder (0.002 til 20 liter / minut).

Den robuste, rene boringskonstruktion gør Atrato ideel til næsten enhver lav flow applikation, fra forskning og udvikling til industrielle processer og endog dosering af kemisk udfordrende væsker.

lavt flow flowmålere

De ultralydslydbølger, der bevæger sig ned i Atrato-strømningsrøret, er symmetriske, og som følge heraf bliver eventuelle ændringer i en fluidets hastighedsprofil over rørdiameteren gennemsnitlig ud fra signalet, når det passerer fra senderen til modtageren. Som et resultat giver Atrato uovertruffen ydeevne ved måling af lave strømninger, uanset om det er laminært eller turbulent, og det er også stort set immuniseret mod viskositet.

Atrato-sortimentet af inline-lavstrøm ultralydsstrømningsmålere giver en glimrende turndown (> 200: 1), repeterbarhed (+/- 0.5%), linearitet og nøjagtighed bedre end +/- 1.0% af læsning. Forskellige modeller er tilgængelige til måling af væskestrøm fra -10 ° C til + 110 ° C og tryk op til 30 bar (435 psi).

Atrato inline lavstrøm ultralyd flowmåler inkluderer en USB-grænseflade, som giver brugerne mulighed for direkte at overvåge frekvensen og totalværdien på deres pc, samtidig med at nogle af driftsparametrene ændres, såsom pulsopløsningen og enhederne.

For yderligere information venligst besøge her eller kontakt Titan Enterprises på + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Producent af high performance off-the-shelf og skræddersyede flowmåler systemer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via