← Tilbage til kategori for genbrug og affaldshåndtering

Seneste forskning viser store CO2 besparelser for Axions genbrugspolymerer

Carbon Footprint Review

Genbrugspolymerer har betydeligt lavere CO2-fodaftryk end oliebaseret virginplast - op til 89% for ABS - ifølge den seneste forskning fra Axion Polymers.

Den Manchester-baserede plastikgenbrugers 2017 Axpoly® carbon footprint analyse afslører også en kulstofbesparelse på 82.5% til genvundet (HIPS) og 73% til genanvendt (PP).

CO2 besparelserne er store, ifølge Axion. Deres hold beregnede at bruge kun et ton Axpoly ABS i stedet for jomfrueligt materiale til at gøre varer ville give en besparelse på 3,380 kg CO2 - svarende til en 40ft leddelt lastbil, der transporterede materialet 2,272 miles. På en fuldlast kunne den samme lastbil køres 45,500 miles eller næsten to gange rundt om i verden på tilsvarende CO2 besparelser.

Axion Polymers producerer tre typer genbrugspolymer fra deres avancerede genbehandlingsanlæg til Automotive Shredder Residue (ASR) afledt af End of Life Vehicles (ELV) og WEEE. Disse er Axpoly® PP (polypropylen), ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) og HIPS (High Impact Polystyren) og er de mest almindelige plastmaterialer, der anvendes i automobil- og E & E-markederne i de seneste 15-år.

Lavere kulstofpåvirkning

Axpoly®-polymererne kan anvendes som en direkte erstatning for jomfru polymer eller kombineret med jomfru polymerer til fremstilling af en højkvalitets polymer med genanvendt indhold, der kan anvendes i krævende applikationer.

Den nye undersøgelse blev fremkaldt af nylige investeringer i mere effektive separationsprocesser og forbedring af gennemstrømning, der har øget udbyttet af færdige polymerer. Axion baserede sin metode på de tilsvarende processtrin for at gøre oliebaseret polymer fra råolie for at muliggøre en direkte sammenligning mellem procesruterne og de resulterende kulstofemissioner.

Beregningerne blev udført af Axions chef for teknik og forskning, Richard McKinlay, der siger: "Disse" nye målinger "af den cirkulære økonomi er de tal, der skal overvejes af designere og specifikatorer af polymermaterialer, når de vælger plast til brug i nye dele og komponenter på alle former for forbrugsgoder og køretøjer. "

Axion direktør Keith Freegard forklarer: "Hvad vi har bekræftet er, at vores processteknologi har udviklet sig, vores gennemstrømning er steget, vores effektivitet er forbedret, og vores strømforbrug pr. Enhedsproduktion har været meget bedre med lavere spild og bedre udbytte; Så betaler alt sammen i et forbedret kulstoffodaftryk pr. Ton produktionsprodukt. "

Han fortsætter: "Dette viser mig, at rent faktisk at bruge et carbon footprint metrisk, er en rigtig god måde at spore om din proces er en effektiv omdannelse af affald til færdigt produkt."

Keith siger, at kunderne kan drage fordel af deres analyse ved at demonstrere de CO2-besparelser, der krediteres deres færdige støbte produkter. "Vi har allerede hørt fra nogle kunder, der er begejstrede for at have et nyt opdateret nummer på de besparelser, der tilfalder dem. Vi er også glade for at give en skræddersyet kulstofanalyse om deres aktiviteter, så de får gavn af det arbejde, vi har gjort for at måle vores eget carbon footprint. "

Med henvisning til nylige opkald fra større petrokemiske virksomheder for en »kulstofskat« (Klik her) For at fremskynde overgangen til en cirkulær økonomi og minimere miljøpåvirkningen foreslår Keith, at det nu ville være en god tid at anvende denne type metrisk i form af beskatning af større producenter.

Han tilføjer: "Selvom alle langs produktionskæden var ved at opkøbe deres skat på kulstofpåvirkningen af ​​det, de gjorde, ville der være en enorm økonomisk driver for producenterne at skifte fra jomfru polymerer til genanvendte kvaliteter. En dag vil det komme! "

Axion Polymers er en del af Axion-koncernen, der udvikler og driver innovativ ressource nyttiggørelse og forarbejdning løsninger for genanvendelse affaldsmaterialer. Koncernen arbejder med en bred vifte af kunder inden for genanvendelse og procesindustrien om den praktiske udvikling af nye behandlings-og indsamlingsmetoder.

For mere information kontakt Axion Polymers på 161 737 6124 eller besøg hjemmesiden - www.axionpolymers.com; @axionpolymers.

Læser / handel henvendelser til:

Axion Polymers
Langley Road South
Salford
Manchester
M6 6HQ
Tlf: 0161 426 7731 / Fax: 0161 426 7732
E-mail:yourid@yourmail.com [Email protected]

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.