← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Løsning af højhastighedsudfordringer i automotive test

høj hastighed bil test kamera

FLIR Systems har udgivet et hvidbog, der diskuterer, hvordan nye infrarøde (IR) kamerateknologier giver ingeniører og teknikere de værktøjer, de har brug for til at løse vanskelighederne med højhastigheds-bilprovning.

Produktundersøgelse og udvikling på forbrændingsmotorer, bremserotorer og dæk samt højhastighedsairbags er diskuteret som blot nogle få af de områder, der virkelig kunne drage fordel af højhastighedstest, høj følsomhed, termisk karakteriseringstest. Målingstemperatur på objekter, der bevæger sig hurtigt, er udfordrende.

Traditionelle former for temperaturmåling som termoelementer er ikke praktiske for systemer i bevægelse. Ikke-kontaktformularer til temperaturmåling, såsom spotpyrometre, mangler de hurtige reaktionshastigheder, der er nødvendige for at tage nøjagtige aflæsninger på hurtige bevægelige genstande eller termisk karakterisere et højhastighedsmål målrettet. Desuden er infrarøde kameraer med ukølede detektorer også ude af stand til at måle temperaturen nøjagtigt ved ekstremt høje hastigheder.

Uden passende værktøjer til tilstrækkelig termisk måling og test kan bilkonstruktionsingeniører miste tid og effektivitet og risikere manglende fejl, der fører til farlige produkter og dyre tilbagekaldelser.

højhastighedstog automotive test termisk billede

Forfatterne af hvidbogen diskuterer, hvordan man for at visualisere og tage præcise temperaturmålinger på ekstremt hurtige mål, har brug for et afkølet termisk kamera med kort eksponeringstid og hurtig billedhastighed.

Denne hvidbog undersøger termiske og kvante detektortyper, kameraets evne til at synkronisere og udløse eksterne hændelser, vigtigheden af ​​høj følsomhed og fordelene ved Longwave Infrared (LWIR) målinger.

Hvidbogen konkluderer, at næste generation LWIR kamera teknologier kan tilbyde bilindustrien ingeniører en løsning. Disse kameraer indeholder 640 x 512-pixel højopløsningsdetektorer, som kan tage billeder med en hastighed på 1000-rammer pr. Sekund.

Derudover tilbyder disse kameraer ved hjælp af strained layer superlattice (SLS) detektorer store temperaturintervaller med en kombination af stor ensartethed og kvanteffektivitet ud over traditionelle MCT- og QWIP-detektormaterialer.

Disse nye teknologier, samt muligheden for at synkronisere og udløse eksternt, giver ingeniører og teknikere de værktøjer, de har brug for til at løse vanskelighederne med højhastigheds-bilprovning.

For at downloade en fuld kopi af dette hvidt papir bedes du venligst besøge her eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via